torsdag 2 augusti 2018

Bonde söker fru 10 års jubileum

Bonde söker fru har under tio års tid hjälpt svenska bönder runtom i Sverige att hitta kärleken. Nu samlar Linda Lindorff alla bönder som varit med genom åren på Sundbyholms slott för att umgås och prata minnen. Här tillsammans med bondehunkarna Stefan, som är med i årets säsong, och så Erik till höger som var med förra året. Längtar du efter den stora kärleken?


Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. En dag jag länge sett fram emot då vi bjudit in bönder från alla säsongerna. Dagen till ära iförd en klänning från Maria Westerlind. Tycker så mycket om hennes klänningar. Några av alla som kom var förstås Fredrik Holm och hans familj.


Gör som fina bondeparet Hannes och Susanna säger och SKRIV nu! Det är det roligaste som jag varit med om, säger hon. Singel Josefin berättar bakgrunden till att hon vågade ta steget att söka till programmet. Jag har varit singel i några år och inte känt att det varit lätt att träffa någon.


Vilket år fick man för första gången. Jimmy blottar sitt hjärta och berättar vad som fått honom att bli så osäker när det kommer till tjejer. Då ska du självklart söka ! Barn, nya kärlekar – och en hemlig ny flört. Programmet firar år med ett jubileumsprogram där tidigare bönder visar upp sitt nya liv. Nu uppmanas singlar från hela Sverige att skriva brev till bönderna , men inte heller i år avslöjas böndernas efternamn.


Enligt programledare Linda Lindorff väntar en rungande säsong som ska innehålla både drama, svartsjuka, tårar, kärlek och nattliga besök i ladan. Första avsnitt hade så mycket som en och en halv miljon tittare och mer spås det att bli. Det är så att jag i ett tidigare förhållande var med om en abort. Det har satt sig rätt hårt på mig just för att jag kände för att behålla.


Bonde söker fru 10 års jubileum

Swedish dating show (Farmer Wants a Wife). Mer från Bonde söker. Väcker tråden till liv. Nytt år och ny säsong av Bonde Söker Fru sänds ju just nu på tv4.


Någon speciell bonde ni hoppas extra mycket på? Kan ni försöka gissa redan nu vem av brevskrivarna bönderna tros välja i slutvalet? Alltid kul att diskutera! Startar en ny Bondetråd. Man måste kunna slänga käft om man ska trivas med bonden.


Bonde söker fru 10 års jubileum

Han är reptilsnabb med sina repliker och ordvitsar. Hon är inte bonde , men har ett stort djurintresse och hon gillar karlar med humor. Man får inte ligga med vem som helst och hur många som helst i våran programserie men man får kyssa hur många man vill, säger Linda Lindorff i Dilemma. En av deltagarna är Ulf Lindkvist, bonde från Ramstalund.


Efter ett år som singel och som särbo hoppas han hitta kärleken. Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop.


Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Nu skriver programledaren Linda Lindorff, 4 att det är en spännande säsong vi har att se fram emot. I år tvingas en av tv- bönderna uppleva hur det är att få sitt hjärta krossat.


Det blir väldigt, väldigt tufft, och jag tror att det kommer bli tittarstorm, säger programledaren Linda Lindorff. Vi får en stor sorg i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg