onsdag 22 augusti 2018

Hur gör man en youtube kanal svenska

Logga in på på en dator eller i mobilappen. Prova att göra något som kräver att du har en kanal , till exempel ladda upp en video, skriva en kommentar eller skapa en spellista. Om du inte har någon kanal blir du tillfrågad att skapa en.


Get without the ads. Skip trial month free. Visar hur man gör en kanal Kevin Palm.

Hur skapar man en kanal. Slöjdvargen på Lagman visar hur man limmar ihop ett. This video is unavailable. Till vänster väljer du Din kanal.


Visa kanalen som kanalägare, ny besökare eller återkommande prenumerant genom att välja alternativet i rullgardinsmenyn bredvid ditt namn. När du vill se kanalen som kanalägare igen klickar du på Klar längst upp på skärmen. Det enklaste sättet är att föra över dem via.


Då måste du först skapa en egen kanal.

I den här filmen visar jag hur du gör det. Olistade videor visas inte för andra som öppnar fliken Videor på kanalsidan. De visas inte heller i sökresultat på så länge inte någon lägger till din olistade video i en offentlig spellista. Du kan dela webbadressen till en olistad video med andra användare.


Man kan ha många olika skäl till att bli en -innehållsskapare. Det kan handla om att få kontakt med en särskild grupp tittare, visa upp sin talang, inspirera till samhällsförändring eller marknadsföra ett företag. Många innehållsskapare går med i för att dela med sig av sina erfarenheter och färdigheter.


Innan du börjar ska du se till att filtypen stöds av. Välj Videor till vänster. Klicka på titeln eller miniatyren för en video. Där står mer om hur du kan förebygga trakasserier.


Begränsat läge: Genom att aktivera Begränsat läge kan du ange att du inte vill se potentiellt stötande innehåll på. Se hur du kan ändra kanalbilden. Om du vill göra några ändringar klickar du på Justera beskärning. Genom att titta på den här videon kan du se hur du lägger till eller ändrar bakgrunden på din kanalsida.


Skapa, hitta och ändra kanalbilden på datorn. I dag finns det flera framgångsrika svenska stjärnor som gör karriär på.

Men hur blir man egentligen känd på och hur tjänar man pengar som r? Underhåll dina följare. Variera innehållet på din kanal så att tittarna inte tröttnar. Publicera videor de gillar, men gör klipp du själv tycker om. : Hur du gör en prenumerationslänk till din kanal I denna guide går vi igenom hur man gör en prenumerationslänk till en - kanal på mindre än sekunder. När någon trycker på länken kommer denne att få en förfrågan om han eller hon vill prenumerera på den kanal som du i förväg har valt ut. En framgångsrik annonskampanj på är en kampanj som uppnår kampanjmålen så effektivt som möjligt och samtidigt följer den dagliga budgeten.


Kom ihåg att den kanske måste finjusteras längs vägen. Tveka inte att se över hur det går och göra ändringar som kan förbättra resultatet. Fler än en miljard människor besöker varje månad – och många av dem kanske skulle gilla den musik du gör.


Om du har en egen artistkanal kan den globala publiken hitta din musik. Vi ger dig några enkla knep på hur du kan anpassa kanalen och fem tips på hur tittarna lätt kan hitta musiken på. Vill du lära dig hur fungerar? Här är de vanligaste stegen för att ladda upp en video och få en kanal att växa: Ladda upp en videofil från en dator eller mobil.


Lägg till beskrivande uppgifter som kan hjälpa tittare att hitta din video.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg