måndag 6 augusti 2018

Citat om barn

Här är författarens bästa citat. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer. Man kan inte piska in något i barn ,. Ordspråk om Barn och citat om Barn - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Barn talar om vad de gör, gubbar vad de gjort och narrar vad de skall göra.


När jag slåss med min lillebror får jag inte slå tillbaka.

Behöver du förslag för svenska citat om barn ? Det gör jag inte heller. Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra og roliga citat om barn. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden. Alla är barn i början – Svenskt ordspråk.


Våra barn , andras ungar. Små grytor har också öron.

Kärlek till sina barn , sin bättre halva, sina föräldrar samt syskon. Hon lever vidare genom sina citat och böcker. Citat för att det är kul. Om vi skriver dem blir han ett frågetecken.


Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker om kvinnor. En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner. Mer av barn : Barn om att gifta sig Barns funderingar Dessa våra ungar. Hon valde alltid barnens sida, och några av hennes citat illustrerar hennes starka känslor och tankar om barn i allmänhet.


De är mycket givande och får dig att se på människor från ett helt nytt perspektiv. Böcker förbättrar barnens fantasi, det är sant. Barn lär sig gå, elever behöver hjälp att gå till rätt plats.


Barn av sin tid behöver pedagoger av sin tid. Barnperspektiv är ibland mycket vidare än vuxenperspektivet. Beprövad erfarenhet börjar oftast med ett misslyckande. Bort med tyst läsning – in med mer prat om läsning.


Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet.

Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg. Förstör aldrig en ursäkt med en. There was a time when you didn’t know what you know today”. Everything that someone does, is either love or a call for love.


Barn kommer ofta med de roligaste citaten. Se klockrena kommentarer som barn sagt om bröllop och äktenskap här på Bröllopstorget. Om du vill att ditt barn skall bli intelligent, läs för det.


Jag vill skriva för en läsekrets som kan skapa mirakel. De vill göra oss delaktiga. Vi vill gärna bedöma det vi ser. Elever verkar inte göra det. Lärarna ser framtiden i det.


Vet inte om det passar till din arbetsplats, men den här texten hade jag på mitt skåp när jag jobbade i skolan! När de leker ekar livets egen låt i deras lekar. Gäll och yster eller dystert dov ljuder den så länge den får lov.


Allt de tror och vet om verkligheten gör de lek av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg