onsdag 1 augusti 2018

Friends arena 29 oktober

Hitta evenemang och köp biljetter till de stora ögonblicken. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dictum, urna eu faucibus mollis, arcu nulla dignissim mi, eu. Här hittar du information för att kunna planera ditt besök på bästa sätt.


Om du har frågor eller problem på arenan hjälper vi dig gärna direkt på plats – sök upp en av våra publikvärdar eller vår gästservice om du behöver hjälp.

Till och från arenan tar du dig enklast med kollektivtrafik, där spårbunden trafik är den bästa rekommendationen om du besöker arenan vid ett evenemang. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt. På arenan får alla gäster nya möjligheter att uppleva de stora ögonblicken, tack vare fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, öppningsbart tak och en bättre kringservice, som svenska arenabesökare inte är vana vid.


Att vi heter just Quality Hotel Friends är vi otroligt stolta över. De verkar för att skapa ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet. Awakening Europes­ tredagarsmöte i Stockholm i slutet av oktober konkretiseras allt mer.


Medverkande: Roxette, Tomas Ledin, The Hives, Icona Pop, First.

Helsingborg Arena är en multiarena. Här har vi allt från företagskonferenser, sportevent, mässor till tv-sända konserter. Gabriel Iglesias Hovet, juni. Green Day TeleArena , maj.


Premium Experience Alltid bästa plats! Trogna supportrar får det lilla extra. Genom att gå på matcher samlar du poäng som ger förtur till landskamper och mästerskap.


Sök din stad på Evenemang. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av. The Rolling Stones åker ut på stadionturné i Europa i oktober och november. Turnén går under namnet ”STONES – NO FILTER” och tar Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts och Ronnie Wood tillbaka till där de hör hemma – på turné spelandes inför fullsatta arenor. Damlandslaget spelar i sin tur sina hemmamatcher på olika arenor runtom i landet.


This video is unavailable. Ericsson Globe är nationalarena för det svenska ishockeylandslaget. Friends är en organisation som stödjer och utbildar lärare och annan skolpersonal för att de ska kunna förebygga och stoppa mobbning, trakasserier och diskriminering.

Alla barn och elever har rätt till att vara trygga, känna sig delaktiga och kunna vara med och påverka sin vardag. Arena Partners Top Level Sponsors Naming Right Partners Arena Partners. Köp biljetter till Melodifestivalen på Ticketmaster.


De senaste åren har AIK och Djurgården skiftat vilket lag som är hemma- respektive bortalag på våren och hösten. Regerande mästare var Malmö FF. Se Premier League, UEFA Nations League, NFL, SHL och mycket mer hos oss. Vi gör sport tillgänglig för.


Sveriges största evenemangsguide.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg