torsdag 9 augusti 2018

Prag spa

Besök inte bara ditt resmål — upplev det! Hundratals möjligheter. Boka dina aktiviteter med oss. Lågpriser på hotell i Prag. Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi.


Prag spa

Vårt bad har både varma källor inne och ute. Spa - och wellnesscenter i Prag : Se omdömen och bilder för spa - och wellnesscenter i Prag , Tjeckien på TripAdvisor. Spahotell i Prag : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Prag,. Detta spa erbjuder femton olika typer av massage – från svensk massage till kiropraktisk massage – och är ett av de mest kompletta i Prag.


När du är klar med dina behandlingar kan du till och med slappna av i den finska bastun eller i solstolarna i hotellets trädgård. Prag är Europas vackraste huvudstad. Vi tipsar om allt du vill veta inför en resa - hotell, restauranger, sevärdheter etc.


Här finns vackra byggnader, intressanta museer, en lång historia och massor att se och uppleva. Vill du kombinera ditt Prag -besök med sköna spa -behandlingar kan du passa på att bo på något av stadens många spa -hotell. Spa - og wellness i Prag : Se anmeldelser og billeder af spa - og wellnesscentre i Prag , Tjekkiet på TripAdvisor.


Vill du unna dig en riktigt avslappnande upplevelse är ett spahotell i Prag ett utmärkt val. En stor del av hotellen i Prag som har spa är fyrstjärniga, men det finns även billigare hotell med tillgång till antingen spa eller pool. Spahotellen ligger utspridda över olika områden i staden, så det är bara att välja var du helst vill bo. Ni kan koppla av på hotellet, ta fler SPA -behandlingar eller strosa runt på egen hand i Prag.


Ni kan också åka på en utflykt utanför staden till t. Kutna Hora, slottet i Karlstejn eller Theresienstadt. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Upptäck Prag: boka turer och aktiviteter online till garanterat bästa pris! Lär dig känna Prag bättre innan du reser. Sightseeing, transport, kartor etc.


Prag spa

From the moment you enter our spa you will feel a wonderful sense of serenity. Vid ankomsten välkomnas du av spa -personalen som tar dig genom anläggningen. Lägg dig i blöt i ett privat ölbad medan du dricker obegränsat med Bernard-öl. Slappna sedan av på den uppvärmda bädden medan du naturligtvis njuter av mer öl.


Om du gillar vackra vyer, god mat och alla former av kultur kommer du att älska Prag. Många städer i det forna kommunistiska Öst-Europa har blommat upp sedan Berlinmurens fall, men få kan i dag mäta sig med det välmående och glimrande Prag. Enligt oberoende gästrecensioner är det här våra gästers favoritdel av Prag. Par tycker särskilt mycket om området – de har gett det i betyg för parresor. Bokar du din resa till Prag med Ving väljer du själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta, vare sig det gäller in intensiv weekend eller några dagar mitt i veckan.


Centrala hotell i Prag. Du får både flexibiliteten och tryggheten i samma paket, och skyddet i paketreselagen får du på köpet. Kompositören Wolfgang Amadeus Mozart levde här och hans opera Don Giovanni hade sin världspremiär just i Prag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg