onsdag 15 augusti 2018

Malta 4 sevärdheter

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. Vi förhandlar så att du slipper.


Hypogeum, en labyrint av underjordiska kammare som troligen användes som både begravningsplats och tempel, är en plats som är unik för Malta.

Unescos världsarvslista och är tillgängliga för allmänheten. Några sevärdheter som man inte får missa är: Mdina Craft Village, St Pauls Grotto, Roman villa, Mdina Dungeons, St Pauls Katedral, Slottet i Mdina och St Pauls Katakomber. Gillar du historia och vill lära dig mer om Malta. På hemsidan alltommalta.


Förhistoriska megalittempel, romerska kvarlevor, medeltida staden Mdina, huvudstaden Valletta m m. Det passar perfekt för dig som vill boka en weekendresa eller vill välja avresedag själv. Besök till exempel den medeltida staden Mdina och promenera i dess smala, vackra gränder. På öns norra kust finner du populära destinationer som Sliema och St.

Julians med bra shopping, restauranger och ett pulserande nattliv. Golden Tulip Vivaldi Hotel stjärnor. De slog sig ner i de naturliga grottorna som än idag finns på öarna. Här äter och dricker du gott och har ett nöjesliv med hög puls runt hörnet – om du vill.


Alla med sin egen karaktär. Ett bra sätt att se Malaga är att köpa biljett till turistbussarna som rullar i staden. Bussarna stannar vid alla sevärdheter och du kan hoppa på och av bussarna hur ofta du vill under en dag. Malta som är skrivna av bloggens läsare. I priset ingår också en guidad vandring runt Malaga.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Malta. Här kan du flanera omkring i den välbevarade, levande stadsmiljön från medeltiden med katedralen som främsta höjdpunkt. Ja, registrera mig till att få information om nya rundturer, sevärdheter , erbjudanden och rabatter. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Denna kategori har följande underkategorier (av totalt 3).


I mars börjar temperaturen att stiga och når i april runt grader dagtid med kallare nätter. Här finns det massor att göra: Prag är fullt av nöjen, god mat och strålande sevärdheter. Att priserna bara är två tredjedelar mot i Sverige är förstås en extra bonus.

En resa till Prag är en perfekt weekend. Mitt i centrum ligger den stora parken Kalemegdan som har delas in i två delar, Mali park (den lilla) och Veliki park (den stora). Sevärdheter och att göra 4. Belgrade Zoo som är över år gammalt. Många konserter och stora event äger ofta rum i här.


Staden bjuder på ett rikt kulturliv, härliga stränder och en spännande historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg