måndag 6 augusti 2018

Bonde söker fru play

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.


Bonde söker fru play

Då ska du självklart söka ! Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Det var känslosamma slutdejter för bönderna. För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna. Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken.


Sedan väntar Mattias sista val. Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop. Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis.


Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val. Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna.


Längtar du efter den stora kärleken? Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor.


Frida dök aldrig upp och Simon berättade öppet om hur det krossat hans hjärta. Här kan du läsa om deltagarna och vad som händer i varje avsnitt. LÄS MER: Alla nyheter om Susanna i Bonde Söker Fru. Redan i mars i år uppdagades det att en av bönderna var på väg att lura till sig en plats genom att hävda att han var singel.


Inget resultat för sökningen BONDE SÖKER FRU. Det kan vara så att du sökt efter ett program vi inte visar just nu. I programmet beskriver de sin brinnande kärlek men tyvärr gjorde paret slut tidigare i år. Något som Erica gick ut med på sin Instagram.


Enligt uppgifter till Nöjesbladet sparkas nu bonden ur programmet. Dessutom uppges han ha gjort sig skyldig till kontraktsbrott. Kärlekssommaren är över och det har blivit dags för Linda att se hur det gått för våra bönder efter programmet.


Läs också: Bonde -Thilde har gift sig med nya kärleken! Så ni väljer inte bort honom. Med facit i hand är Erik Ohlsson nöjd med att han inte blev utvald till tv-programmet. Nu efteråt känns det bara skönt egentligen, jag är glad att det blev som det blev.


Bonde söker fru play

SVT Play , SVT Play , TVPlay , TVPlay , Kanal Play , TVPlay , TVPlay och utländska kanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg