tisdag 14 augusti 2018

Friends arena bästa sittplatser

Boka Quality Hotell Friends , Solna. Sätt guldkant på ditt besök! Hos oss finns alla förutsättningar för att du och ditt sällskap ska kunna uppleva stora ögonblick från arenans bästa platser och njuta av högklassig mat och dryck. Kliv av vid hållplats Arenan eller Solna station.


SL avgör om fler bussar sätts in vid evenemang.

Med fri sikt från alla platser, närheten till arenagolvet och den senaste kommunikationstekniken får du möjlighet att uppleva de stora ögonblicken. Här hittar du information för att kunna planera ditt besök på bästa sätt. Friends Arena är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor. Om du har frågor eller problem på arenan hjälper vi dig gärna direkt på plats – sök upp en av våra publikvärdar eller vår gästservice om du behöver hjälp.


Det är arrangören som, tillsammans med oss på Stockholm Live, beslutar om antal platser för varje enskilt evenemang. Känns som om att man ska tycka det bland dom hårda grabbarna. Jag håller inte med men de vanliga argumenten brukar.

Sök evenemang och spelscheman. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt. Med de bästa hotellerbjudandena! För att du ska njuta av vistelsen!


Vi ger dig det bästa erbjudandet! Till och från arenan tar du dig enklast med kollektivtrafik, där spårbunden trafik är den bästa rekommendationen om du besöker oss vid ett evenemang. Funderar på att köpa en fast plats på arenan. Extra bekväm, bred stol med Diamond-placering och tillgång till Diamond Lounge, av årets bästa publika evenemang och garanterad plats till alla publika evenemang. Upplev fotboll på allra bästa sätt från våra bekvämaste sittplatser vid mittlinjen!


Våran biljettgaranti gäller. Hon beställde absolut bästa sittplats. Väl på plats fick hon sitta bakom scenen – utan artisterna i sikte.


Hon har betalat en stor summa för en oförglömlig upplevelse, men på grund av de dåliga sittplatserna blev dottern bara ledsen. Dryck, kaffebor fri parkering och sittplats på huvudläktaren (läktare 1) ingår samt möjlighet att sitta på läktaren i direkt anslutning till loungen. Onlinebokningen är stängd.

TeleArena har ett antal tillgänglighetsplatser för dig som har extra behov av tillgänglighet in och ut ur arenan samt för att kunna uppleva evenemanget på plats. En medföljande ledsagare anvisas även till dessa platser. Hiss finns till samtliga plan för enkel tillgång till platserna. Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor : Bravida Arena , Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Träningshallen och Valhalla Sporthallar.


Vi erbjuder allt från exklusiva premiumupplevelser till publika barer och kiosker som är öppet i samband med evenemang. MELODIFESTIVALEN FINAL PÅ FRIENDS ARENA. På arenan får alla gäster nya möjligheter att uppleva de stora ögonblicken, tack vare fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, öppningsbart tak och en bättre kringservice, som svenska arenabesökare inte är vana vid.


Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Vi hanterar såväl förhandsköp som sista minuten-biljetter och vi har ofta möjlighet att erbjuda olika alternativ – som de allra bästa platserna eller de mer prisvänliga. För oss söder och öster om staden och i city är Telearena ett alternativ och för de norr och väster är Friends att föredra. Det här är från en annan konsert, biljetterna har ju inte släppts än men jag tror det ser likadant ut(?) I alla fall, vilka är de bästa sittplatserna bland de här?


Skriv gärna näst bästa osv också, om de bästa blivit tagna när jag ska beställa. Om någon varit där tänker jag eller ja, förstår vad som är bästa platserna. Vi på Stockholm Live driver Nordens största evenemangsområde med de fyra arenorna Annexet, Hovet, TeleArena och Ericsson Globe samt världsattraktionen SkyView.


Varje år besöker över miljoner människor närmare 3idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. En av världens mest moderna arenor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg