torsdag 2 augusti 2018

Hbo nordic utbud

Hitta den bästa VPN-tjänsten för HBO utomlands. Se svensk TV inom min. Stort utbud av Nordic. Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast.


Brittiska ”The Office” gjorde tolv avsnitt och en julspecial. Amerikanska ”The Office” levererade nio säsonger och 2avsnitt.

Här spelar Steve Carell huvudrollen och många, många, många avsnitt är inte speciellt roliga. Om du gillar TV-serier är HBO ett givet val, men kanske inte ett lika bra alternativ om du gillar filmer mer. Tjänsten är dessutom riktigt prisvär men tappar betyg för att användarvänligheten behöver förbättras. Headweb hamnar på tredjeplats. Här är en överblick över priser och innehåll.


Här testade vi under en längre tid hur innehållet stod sig i både kvantitet och kvalitet, hur funktionell tjänsten var på så många plattformar som möjligt samt hur prisvärda de olika abonnemangsalternativen var. En stor del av utbudet består av lite äldre filmer med riktigt höga betyg på, såsom Fargo, Gladiator och Kill Bill. HBO erbjuder alla säsonger av serier i världsklass och ett brett utbud av filmer, dokumentärer, komedispecialer och underhållning för barn.

Den ingår i ditt abonnemang. HBO Nordic är inte bara Game of Thrones och Chernobyl. Välj bland Sveriges bredaste utbud. HBO är en betaltjänst på nätet. Vi har alltså något för var och en, oavsett om du älskar sport, film eller serier.


Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och. Några av de bästa serierna som någonsin skapats. Alla säsonger, alla avsnitt. Nya serier och filmer läggs till löpande. Dessutom finns det en hel del äventyr och komedi att tillgå.


De har även ett förhållandevis bra. Tjänsten fokuserar sig främst på TV-serier men har en hel del film och dokumentärer och utbudet är stort. Det är ett passivt tittande för den som vet vad den vill se och som vill ha mycket av samma. Tjänsten är som gjord för maratontittande av serier man missat eller när man vill komma ikapp senaste säsongen. Se alla säsonger av de mest hyllade serierna, till exempel Game of Thrones, Westworl The Handmaid’s Tale, Big Little Lies, True Detective och Silicon Valley samt klassiker som The Wire, The Sopranos, Entourage, Sex and the City och True Blood.


Nu är det alltså dags igen. Testfakta har testat de fem största leverantörerna och jämfört bildkvalitet, utbud och teknik – för att du ska få det bästa sällskapet i höstmörkret.

Du som bor i Sverige, Danmark, Norge eller Finland kan ta del av streamingtjänstens unika utbud. Nya avsnitt finns tillgängliga i Sverige inom timmar efter världspremiären. Det tycks dock gå snabbare än så i regel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg