torsdag 23 augusti 2018

Operation smile volontär

Boka At Smile House och spara upp till med Agoda! Förra året skickades närmare 1volontärer ut från Sverige, Norge, Danmark och Finlan och vi har nu 2ackrediterade volontärer som står redo att ge av sin tid och expertis för att förändra barns liv. Våra medicinska volontärer har inte bara gedigen kunskap och erfarenhet inom sitt specialistområde, de har också valt att helt utan ersättning dela med sig av sitt kunnande.


För dig som vill ansöka om att bli volontär krävs att ett antal punkter uppfylls. Nedan hittar du vad som krävs för respektive kompetens.

Vårt nätverk av tusentals medicinska volontärer från över länder opererar barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-käk-gomspalt, eller andra ansiktsmissbildningar. Operation Smile är en internationell hjälporganisation. Volontär -Malins julklappstips!


Ewa Krylander är en av våra fantastiska volontärer. Till vardags jobbar Ewa som narkossjuksköterska på Södersjukhuset i Stockholm. Hon har bland annat varit i Indien, Nicaragua, Etiopien, Ghana och på Madagaskar.


Hon tar då ledigt från jobbet på kliniken, som uppmuntrar sin personal att åka på uppdrag och göra skillnad.

Genom att köpa en julgåva i vår webbshop bidrar du inte bara till att ge fler barn ett nytt leende, utan faktiskt ett bättre liv och en ljusare framtid. Resterande är kostnader för produktion och frakt. Behandlas inom – arbetsdagar och skickas sedan med A-post.


Glad första advent Hör vår volontär Anna Fridman berätta om vad hon gör på ett medicinskt uppdrag och om vad hon önskar sig till. Medical Volunteer Opportunities. Utan våra givare och volontärer vore detta arbete inte möjligt. Som sjuksköterska och aktiv volontär ser jag hur vårt arbete utvecklas och förändrar liv till det bättre. Sju svenska volontärer åker till Arbaminch i. Frivilligarbete : Om du är volontär har du redan en historia att berätta.


Dela dina upplevelser och erfarenheter från ditt arbete och berätta hur din organisation bidrar till att förbättra världen. Anna fick följa med som volontär till Filippinerna och träffa barnen som fått operera sin gomspalt tack vare er läsare. Sjuksköterskan Andrea arbetar som volontär i fattiga länder. På torsdagen berättade hon om sina intryck för elever på Åkrahällskolan. Det känns väldigt speciellt för mig.


På tidigare uppdrag har jag varit så kallad observatör där jag alltid haft en annan kirurg bredvid som jag kan fråga.

Nu kommer jag få ett eget operationsbord som jag ansvarar för, berättar Petra Peterson. Det är inte svårt att förstå varför de medicinska volontärerna vill åka ut på fler uppdrag- det blir en väldigt fin sammanhållning i teamet. De medicinska volontärerna arbetar utan ersättning på operationsuppdrag runt om i världen. Under tio dagar delar de med sig av sin tid och kunskap för att hjälpa så många som möjligt.


Under ett uppdrag får ett hundratal människor den operation de så väl behöver. Contributions are tax deductible in accordance with. Min roll i projektet var att ta fram koncept tillsammans med AD och Copy, därefter fick jag ansvar att formge samtliga enheter. Det gäller att få dem att känna sig trygga inför operationen och där har jag bland annat hjälp av en lekterapeut. Några barn är oroliga men de flesta är ivriga och ser fram emot operationen , som ska förbättra deras liv.


Malin tar även hand om de nyopererade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg