onsdag 1 augusti 2018

If mina sidor

Du loggar in med Bank-id eller mobilt Bank-id. Tidrapportering veckovis ger dig möjlighet att själv bestämma hur ofta du vill få ersättning, varje vecka, var fjortonde dag eller efter en månad. Varje rapport går att spara för att skicka in senare. Till exempel fungerar inte fullmakterna.


Om du inte har BankID kan du beställa det i din Internetbank, eller genom att kontakta din bank. Hitta din försäkring och teckna den som passar dig.

Försäkringar för dina kära, dig själv och allt värdefullt. Med rätt försäkring kan du känna dig trygg. Mina sidor är portalen för dig som är kund hos Mälarenergi.


Den metod som används för identifiering är BankID. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen Tyck till. Då kan vi också ge dig ännu bättre hjälp om du har frågor om köp, sparkonton eller lån.


På mina sidor kan du: Följa din elanvändning, per år eller måna eller till och med för varje enskild timme om du har ett abonnemang med timmätning.

Genom att skapa inloggning godkänner du Coops villkor. Klicka här för att läsa hur Coop hanterar din personliga information. Mina Sidor finns både här på webben och som mobilapp. Just nu går det långsamt att surfa på csn. Vi jobbar för att lösa problemet så fort som möjligt.


Logga in till CSN:s e-tjänster. Vakin förser medborgarna i Umeå och Vindelns kommuner med dricksvatten, hanterar hushållens avfallsprodukter och arbetar för en långsiktigt hållbar livsmiljö. Gå därefter till Mina prenumerationer för att välja din Vinstgaranti och se dina.


Planeringsdokumenten har fått nytt innehåll och utseende - Planera med mina sidor. Hos oss kan du försäkra hun häst, katt och smådjur. Från If får du försäkringar som passar din livssituation. Räkna ut försäkringens pris och köp försäkringarna från Ifs webbutik! Skriv in din e-postadress eller ditt användarnamn och lösenord.


Har du inget konto, ansöker du genom att klicka på knappen till vänster. Här kan du se dina tjänster och fakturor. BankID fungerar tyvärr inte med företagskonton i dagsläget, vi jobbar på det!


För alla försäkringar, utom lantbruk och företag, kan du också se detaljer om försäkringen som till exempel självrisk.

Du kan logga in med din e-postadress. Du har möjlighet att se dina hyresavier,. Här ser du också ditt kontoutdrag, avier och årsbesked med mera. Vi använder cookies på forsakringskassan. Vi har en ny design som ska göra det enklare och snabbare att utföra just de tjänster du behöver.


Den nya e-tjänsten innehåller möjlighet till mer digital och därmed snabbare kommunikation med din handläggare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg