tisdag 7 augusti 2018

Heta linje

Det kostar som ett vanligt lokalsamtal oavsett vart du ringer i landet, så kallad Sverigesamtalstaxa. Det finns alltid några få puckon som vill få uppmärksamhet genom att missbruka och förstöra. Plocka upp telefonen reda idag och prova ringa. Här kan du läsa allt om heta linjen -tjänster.


Detta fenomen uppmärksammades i media och spred sig bland ungdomar runt om i hela Sverige. TelefonForum har något för alla.

Prata på våra fyra linjer ! Att prata med andra över telefon är ett roligt och bra sätt att lära känna nya människor. Det är med andra ord en helt vanlig kväll på heta linjen. Prova heta linjen gratis.


Det ringer tjejer, killar, män och kvinnor till Myshörnan dygnet om! Många har hittat varandra på Myshörnan, så prova själv nu genom att prova vårt gratis erbjudande! Du vet väl att du är anonym, och att när du lägger på luren så försvinner din presentation.


Allt för din säkerhet.

Redan dagen efter rapporteras att Televerket låtit extrainkalla ett 20-tal experter för att stänga ned linjerna. Ring vår heta linje , pratlinje, livechat och prata med chat tjejer och killar i blandade åldrar och med olika spännande fritidsintressen. Vi vill ge dig en upplevelse så nära verkligheten som bara tänkas kan, men ur dina drömmars perspektiv. PratPunkten satsar på personlig service och mångfald. Alla ringer till lokalsamtalskostnad!


Vi täcker upp alla Sveriges riktnummerområden. Sedan några år tillbaka så kostar det lika lite att ringa till hela Sverige. Man kan prata med flera eller två och två. Jag ringer ofta dit och har t. Chatten finns på visomringerhetalinjen. Heta Linjen finns på hetalinjen.


Ingen aning om det finns någon ny liknande linje. Den var ju sååååå kul. Linjen har då fått dåligt rykte som ett forum för sprit- och knarklangning – och för äldre mäns jakt på unga flickor. Läs upp en situation eller fråga för deltagarna med tre svarsalternativ. Test av heta linjen -tjänster.


En kille och en tjej ringde på tre olika tider på dygnet och räknade hur många killar och tjejer som var inne på linjerna.

Till slut övertalade hon mig att träffas och jag åkte hem till henne. Hon bodde billigt och rätt eländigt men jag fick ändå en hemtrevlig känsla. Vi bestämde därför att återanvända namnet Fritt Forum och lägga till en linje med sju städer att välja bland: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kalmar, Malmö, Sundsvall och Luleå. I början av nittiotalet stängde Telia linjen efter rykten om att den hade blivit ett forum. Vad den nya medlemmen av det brittiska kungahuset ska heta är ännu höljt i dunkel.


Vad arenan kommer att heta i framtiden är ännu oklart. Enklare regler och att folk ska få bestämma mer över vad de vill heta kan bli verklighet inom en snar framtid. Ja, det brukar heta så, men frågan är om det finns något korn av sanning i påståendet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg