torsdag 16 augusti 2018

Meza örebro take away

Boka bord på Meza på thefork. Vi förhandlar så att du slipper. Vår inriktning är kompromisslöst Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ” meza ”. Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp.


De bästa restaurangerna med utkörning i Örebro , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om de bästa restaurangerna med utkörning i Örebro och sök efter.

Meza har sitt ursprung från mellanösterns pärla, Libanon. Kulinariska rätter värda att upplevas och kolgrillen erbjuder fantastiska grillrätter. Hitta närmaste, eller låt dig överraskas! Velg blant de beste innen Buffé.


Restaurang Meza , Rudbecksgatan Örebro. Kina Muren är en asiatisk restaurang som vill förbinda en god matupplevelse i en unik miljö i hjärtat av Örebro. Vårt signum är vår asiatiska buffé, där vi erbjuder maträtter från hela asien.

Vi har även á la carte och take away. Onlinepizza är nu foodora! Sobi är vår kärlek till det asiatiska köket och dess kultur. Vi ger er vår egna tolkning av det vi gillar från de olika asiatiska köken. Vi vill skapa en självklar mötesplats i Örebro där man i en avslappnad miljö får njuta av en spännande mat- och dryckesupplevelse inspirerat från det asiatiska köket.


Wongs restaurang ligger mitt i centrala Örebro , med stadens medeltida slott utanför fönstret. Köket hämtar smaker och inspiration från de bästa asiatiska köken. Vi serverar i smakfull och stilren miljö. Du kan välja mellan två våningar - kök och större matsal där nere eller cocktailbar, lounge och mindre matsal där uppe. Fratelli i Örebro är en Italiensk restaurang med noga utvalda råvaror med tonvikt på kvalitet.


Vi finns på Kungsgatan i Örebro. Välkomna till Pitcher’s i Örebro , ett nöjescenter med allt du vill ha och lite till Ni är välkomna alla dagar i veckan. Om du bor i Örebro eller omnejd och är sugen på att beställa hem mat så har du kommit till helt rätt ställe.


Hos oss kan ni bowla, äta och. Chicken Sekwa: Marinerad och grillad kycklingfilé med smak av vitlök, ingefära, curry, koriander och svartpeppar. Serverad med aloo ki tikki (potatiskaka) på.

Reviews Fantastic flavors and amazing service! Hemleverans av mat i Örebro. La Pizza, Thai Take Away , Pizzabakeren, Vegohuset, Hemmakväll Örebro , Subway - City.


Catering Orebro - italienskbuffé, bröllopsarrangemang, firmafester, boka bor julbor kall buffé, asiatiskt, mat, födelsedagar, arrangemang, avsmakningsmenyer. Lebanon Meza Lounge i Stockholm, menyer – noje. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Gastrogate är din främsta guide till restauranger i Örebro.


Bland Örebros alla restauranger hjälper vi dig till den du gillar bäst. Med vår smarta sökmotor kan du jämföra menyer och läsa recensioner. Du kan också boka bord på en gång, eller först låta dig inspireras av andras upplevelser.


Nästa gång du söker telefonnumer, menyer eller öppettider till en restaurang i Örebro är det hit du ska komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg