måndag 12 december 2016

Reseberättelser malta

Malta bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. De flesta sevärdigheterna finns här.


Bästa hotellet är Phoenicia Le meridian, precis vid stadsmuren. Gillar du historia och vill lära dig mer om Malta. Då ska du gå på The Malta Experience i Valletta. Filmen är i 4D och varar i ungefär minuter. Efter filmen får man besöka den gamla sjukstugan som ”the knights of Malta ” använde.


Halloj där, nu har jag knåpat ihop en reseberättelse från Malta och Gozo om någon vill få lite tips och bli inspirerad. Speciellt Gozo kändes verkligen som en. Jag började leta efter resor till något varmt land. Sedan ska man ju äta när man är där också.


Reseberättelser malta

Malta har mer att visa upp än vad vi trodde. Bara att bestämma i vilken ände man ska börja. Efter lunchpicknick på klipporna utanför gick vi till High Tech-museet The Great Siege of Malta and Knights of St John som handlade om korsfararnas väg från Jerusalem, via Rhodos till Malta , turkarnas anfall från Suleiman, genom krigsskeppen till den stora belägringen och fram till Riddarnas avfärd. Kusterna har många klippiga vikar med en rad hamnar och på norra delen av ön finns fina sandstränder.


Prisnivån på Malta är lägre än i till exempel England vilket gör språkkurserna mycket prisvärda. Om språkskolan Vår skola på Malta erbjuder ett särskilt program med språkkurser för familjer med barn från år. Jag är tjej på år som vill till Malta , undrar lite om vilka hotell man ska bo på, Vill bo på själva Malta (hört att Silema är bra område) Vill ha tillgång till solba shopping, utekvällar, kunna ta sig till antingen Blue Lagoon eller Gozo.


Reseberättelser malta

På tal om Blue Lagoon eller Gozo, hinner man. Reseberättelser är artiklar, blogginlägg och tips skrivna av föräldrar, för föräldrar. Här berättas det om semesterresor och besökta familjenöjen och tanken bakom är att vi alla ska inspirera, tipsa och dela med oss av vår erfarenheter. Läs om andra familjers resor och äventyr, eller skriv och berätta om era! Varje reseberättelse är försedd med en knapp märkt ”Anmäl”, som du kan använda till detta.


Genom att publicera din reseberättelse (inkl. ev. bilder och film) här på Ving. Ving kan komma att använda ditt material i marknadsförings-sammanhang. Läs engelska på exotiska Malta ! Här kan du njuta av Medelhavet och samtidigt lära dig engelska tillsammans med tjejer och killar från hela Europa.


Skolan ligger i Gzira, minuters promenad till huvudskolan i Sliema. LAL Malta - Engelska språkresor på Malta. Språkskolan LAL ligger i Sliema, en populär badort men också den största och modernaste staden på Malta. LAL har mycket bra priser och rekommenderas för både korta och långa språkkurser.


Skolan erbjuder även olika typer av intensivkurser för bl. Det var då hon snubblade över Malta , ett land som hon knappt lagt märke till tidigare, och efter lite efterforskning kom paret fram till att ön var som hittat för dem. Varmt klimat, ett vackert landskap, kristallklart vatten – och såklart det italienska köket, vilket passade perfekt eftersom hennes pojkvän Marcello har italienska rötter. Varför göra en språkkurs i engelska på Malta ? Sam är verkligen trevlig kille med många bra reseberättelser. På Malta kan du hela året läsa prisvärda språkkurser i behaglig miljö.


Vår skola erbjuder förutom intensivkurser även allmänna kurser i engelska och ungdomskurser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg