torsdag 29 december 2016

Kirsch skena tak

Det mest populära från Kirsch. Gardiner för den ljusskygge. Inredning av högsta klass. Sleepo har det mesta och bästa! BAUHAUS - När det måste bli bra!

Inget hem är komplett utan textil. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.

Du lägger det lilla ankaret i Flexi-skenans övre spår och vrider runt. Flexi- skenan går att montera både i tak och på vägg. Därefter monterar du fästet med plugg och skruv i tak.


Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel. Du kan skarva ihop två eller fler skenor med hjälp av en skarvdel, tänk då på att hjälpa upp skenan vid skarven med hållare så den inte sviktar.


Kan monteras med plugg och skruv på vägg eller i väggbeslag genom att föra ner hållaren i beslagets skåror. Kan också monteras i tak med plugg och skruv. Passar medelstora fönster. Fast bredd på skenan som enkelt förlängs till önskad bredd med hjälp av medföljande skarvdel.


Såg att någon här tipsade om Ikeas skenor , dessa kan jag tvärtom avråda starkt från. Jag köpte dessa men kommer ge bort dem då uppsättningen i tak är väldigt ful. Det blir en stor glipa mellan tak och skena. Det är både snyggt och stilfullt att hänga gardinerna i en skena. Fäst den direkt i taket eller i väggen ovanför fönstret.


Ett komplett set för de flesta fönster.

Dels öppnar det upp för möjligheten att ha skenor som löper vägg till vägg, det är även ett smidigare alternativ för dig som ofta vill dra gardinen fram och tillbaka. Takskenor är dessutom en mer stilren och modern lösning till skillnad från de dekorativa gardinstängerna. Vår gardinskena Elite är vår mest sålda skena för tak. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Fynda bland vårt stora utbud!


Följ anvisningarna nedan för att takmontera Flexiskena med nytt takfäste. Kirsch gardinstänger och textilier köper du från Textilgallerian. För att fortsätta skenan runt ett hörn med spår på utsidan. Kirsch returböj 90gr används tillsammans med C- skena om du vill att den ska gå runt ett hörn eller avsluta skenan mot en vägg. Spåret löper på insidan, i innersväng.


Så här använder du en 1-fingerkrok med extra hög fattning (som gör att din gardin kommer extra långt ner och löper fritt under gardinskenan) för. För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet. Ditt behov avgör vilken skena som är mest lämplig. Kirsch återförsäljare gardinstänger, gardiner och tillbehör.


Lagervaror skickas inom timmar, Fraktfritt över 5kr, Trygg e-handel. Skenan är även den från Hemtex – Jag tror dock att den är slutsåld på hemsidan, men Bauhaus säljer samma variant HÄR (länk). Denna lilla mojäng (länk) skruvas fast i taket vilken skenan sedan hängs på. I veckbanden på gardinen fäster du fingerkrokar. De är dessa som skapar de där snygga vecken.


Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Handla online till toklåga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg