torsdag 22 december 2016

Hillevi klädmärke

Damkläder med en bra mix av bas, trend och design och fokus på bra passform. Jumpern är sticka har lång ärm och rund hals. Knyts med band i nacken, tröjan är i en ganska kort modell. Man kan med fördel ha den med skjorta under eller ett längre linne. Varumärket riktar sig mot tjejer och kvinnor som har mycket kärlek till familj, vänner och hem.


Maja Roos ett klädmärke med Svensk Design tillverkad i Italien. Hillevi har en linning med hällor och slits mitt bak. Alla Plagg beställs och levereras i säsong ut till butikerna. Nytt mode varje vecka och snabba leveranser.


Perfekt plagg som är svårt att klara sig utan! En driven affärskvinna med flera verksamheter, bland annat ett klädmärke. Hos oss hittar cardigans som är enfärgade, mönstrade, med knappar, dragkedja och i olika längder. Beverly Park omgärdas av höga murar och säkerheten är mycket hög.


Hillevi klädmärke

Givet att Suzanne är så förmögen har hon dessutom egen säkerhetspersonal och på tomten finns fyra stora hundar av rasen siberian huskies. FEET 2-Biz 20to 2NDDAY PROGRESS Aaiko Adia Adidas Originals Ahlvar Gallery Ajlajk Alberta Ferretti ALIX The Label Allude AMI Andrea Turchi Aniye By Anna Van Toor Annette Görtz Anotherwoman Avoca b. Jag som driver företaget Essere Design Stockholm heter Eva-Carin och min passion är färg och form, kläder och smycken! När hon insåg bristerna på marknaden i Sverige, så bestämde hon sig för att ta saken i egna händer och startade sitt egna klädmärke – Simple and Successful. Elle vu är ett lokalproducerat klädmärke med fokus på klassiska hantverkstekniker och handgjorda detaljer. SS är ett klädmärke i uppbyggnadsfas, som har sina rötter i Kungälv.


Konceptet är direktleverans. Ofelia är Rågårds Modehus , Metro, Klädbutiken, Gesons, Modeboden mfl. Läs mer om Ofelia och hitta återförsäljare på nätet och i butik. Kläder från varumärket Rosebud har en feminin känsla präglad av värme och romantik. De erbjuder vackra designer i mjuka fina färger och hänförande mönster.


Hillevi klädmärke

Det spelar ingen roll om det är för bröllopet du är bjuden till, middagen du ska ut på eller kanske är det. Vi har feminina kläder för alla tillfällen. Här hittar du ett inspirerande sortiment för feminina kvinnor som vill framhäva sin unika stil.


Hos Jensens kläder hittar du klassisk, sportig och feminin dammode med fokus på passform och kvalité. Vacker 50-talsklänning från vårt egna klädmärke Cissi och Selma. Modellen är inspirerad av 50-talet med skärning i midjan och lätt utställd kjol. Den är båtringa har en kort ärm och dolda fickor i sidan. Klänningen är fodrad i kjolen så att den faller fint och inte hakar upp sig på strumpbyxorna.


Hållbara och stilsäkra kläder i en skandinavisk stil inspirerat av 50-,60- och 70-talets elegans, mönster och färger samt kvinnor från förr och nu. Trädgårdskläder i denim för tjejer. Exempelvis är det många tjejer på mina träningsklasser som har på sig kläder av det klädmärke som jag samarbetar me säger hon. Arbetskläder för kvinnor.


Magdalena Petersson McIntyre forskar om konsumtion, mode och genus på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och är föreståndare för Centrum för konsumtionsvetenskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg