måndag 5 december 2016

Förgreningskontakt euro

Förgreningskontakt euro

Du kanske även är intresserad av. Grenkontakt med förskjuten anslutning. Delar upp ett 1-vägsuttag till fyra uttag. Beskrivning av 2-vägs förgreningskontakt euro.


Förgreningskontakt euro

Adapter för anslutning av elektrisk utrustning. Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga service för dig. Den här siten använder cookies för att spåra klick på sponsrade länkar och för statistikinsamling. Välkommen till PriceRunner! Köp Grenuttag online på kjell.


Euro -uttag (smalt, ojordat) förstår jag inte. Hittade ett gammalt ojordat grenuttag som låg och skräpade i en låda, och så monterade jag en Euro -skarvsladd. Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det.


Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Jordad stickkontakt 230V, Jordade stickkontakter 230V. Det var en Euro -stickpropp (den platta, ojordade varianten) med en Euro -dosa, dvs alla kontakter var av Eurotyp. Men de satt på längden vilket gjorde dosa väääääldigt smal, fast ganska lång i gengäld.


Supersmart och precis vad jag behöver bakom sänggaveln där det är tight som sjutton intill väggen. Hur som helst har de flesta bordslampor euro -kontakt och det skulle betyda att jag måste byta den till en gjuten jordad vilket jag inte vet om det är okey med tanke på att själva lampan inte är jordad. Men bäst vore nog att byta till ett jordat uttag med euro kontakt vinklat åt sidorna. Synd att de ska vara så dyra förhållandevis. Investera i ett förråd av skarvsladdar för både inomhus- och utomhusbruk.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert el-användande. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Förgreningskontakt till med x mm flatstiftsanslutning. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Se mer information i varje.


Anslut fler apparater till ett vägguttag. Smart design - sätter du den i ett 2-vägsuttag blockeras inte det andra uttaget. Grendosor, strömbrytare, eluttag. Konakter, reläer, säkringar eller installationskabel.


Förgreningskontakt euro

Här hittar du allt inom stark- och svagström. Behöver du ny elektrisk utrustning? Vi har kablar, timers, säkringar, mätinstrument och grenuttag. Alltid till ett bra pris på Elgiganten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg