tisdag 6 december 2016

Alla våra ligg podcast

Podden om sex och att äga sina val. De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster. Båda bitarna är viktiga för att få igång intressanta konversationer både med sig själva och sina gäster.


Alla våra ligg podcast

De har fått kritik för att vara för utelämnande, men jag ser det bara som något positivt att de försöker stoppa tystnadskulturen kring sex. Några av de roligaste episoderna har varit när deras pojkvänner har gästspelat. Alla våra ligg är podden där vi gör just det. Kategori: Samhälle och kultur. Alla 30-plussare som gissar oss fram i livet, med allt vad det innebär.


Barn, karriär, nostalgi, samtidsoro, kronisk vad fan ska jag bli när jag blir stor-känsla osv. Och det speglar innehållet här också. Trev, trev och gissningar. Jag är vanligtvis ganska blyg, men plötsligt stod jag där och delade med mig av ett orgasmtips inför hela publiken.


Tack för att ni har hjälpt mig att våga. Som alla andra tjejer. I veckans avsnitt träffar vi Tova-Sophia Aronsson som föddes som biologisk kille men genomgick könskorrigering när hon var år. Hör henne berätta om operationen, hur hennes sexliv ser ut nu, om hur längtan att vara som alla andra tjejer.


Om podden Denna podd är till för de som gillar att lyssna på allt som har med sex att göra. Hur påverkas vår hjärna av porr? Den frågan ställer vi Maria Ahlin som föreläser om bland annat porr och sexköp. Alla Våra Ligg är en RadioPlay – podcast som görs av Linnea och Saga.


Linnéa” och ”Saga” pratar helt ocensurerat om sina sexuella erfarenheter och bjuder de in sina gamla ligg i samtalet som ”veckans återvinning. Varje torsdag släpps ett nytt avsnitt i RadioPlay-appen. Veckans återvinning är tillbaka!


Vi träffar Max som hängde med Anna under hennes mest porrskadade period och pratar 69:an, bröstknull, lyhörda lägenheter och svå. I detta bonusavsnitt plockar vi fram en specialskriven Mina Vänner bok för att ni som lyssnar ska lära känna oss bättre och inte bara våra sexliv. Vi ställer frågor om våra mål, drömmar, pinsamma minnen och vad vi gör på fritiden. See historical chart ranks, all reviews, and listen to all.


Alla våra ligg podcast

Luister direct op jouw tablet, telefoon of browser naar 158. I veckans avsnitt av Kan själv försöker Henrik bena ut vad attraktion är för något och vad som gör oss attraherade av andra. Bestäms det av biologi, kultur, eller något helt annat? Varför är det så tabu att prata om sex, porr och onani i dagens sverige?


More than million top podcasts for free on mytuner-radio. Första Avsugningen 3) 45. Bästa Raggningsknepen 4) 127. Svenssonsex vs öppenhet 5) 44. Vi tycker alla fittbärare borde ha en satisfyer womanizer.


Det är en vibrator som jobbar med tryckluft… Grym! Sen vill vi också hälsa alla ungdomar där ute att inte kalla varandra för hora! Slampa är inget dåligt utan mer en komplimang. Heja er, ni är grymma!


InstagraAllavaraligg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg