onsdag 28 december 2016

Kärlekstestet

Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer! Testa vilka chanser du och din drömpartner har i detta kärlekstest. Fyll i för och efternamn och tryck på beräkna så talar kärlekstestet om era.


Välkommen till vår testsajt! Allt ifrån kärlekstest till reaktionstest här finns tester för.

Gör roliga tester gratis. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz. Kom ändå ihåg att då det gäller kärlek är allt möjligt och vi kan inte garantera att det lyckas, men oftast belönas försök!


Kärlekstestet beräknar sannolikheten för er kärlek i procent. Var och en kan genom sina egna handlingar förbättra sannolikheten för ett förhållande! Ofrivilligt singel - eller har förhållandet gått i stå?


Nu finns spelet som lär dig ALLT om kärlek, dig själv - och hur du hittar den rätta.

Testa dig själv: Vilken är DITT kärleksspråk? Här är språktestet som ger dig svar! Läs dem och svara på hur väl de olika påståenden stämmer in på dig. En del påståenden handlar om dig och en partner.


Testa kärleken mellan två personer och beränka hur väl dem passar ihop. Skriv in bådas namn och tryck på knappen Beräkna så får du en procentsiffra på hur väl personerna passar ihop. Gå tillbaka och gör kärlekstestet igen. Gick inte din spådom som du ville ? Resultatet du får är ganska kryptiskt, och du måste tolka det själv, och du känner ofta i magtrakten hur du tycker att det svaret som du har fått av korten bör tolkas.


Me is a page where you can participate in quizzes and tests about anything. Kärlekens kod på YLE TVonsdag mar kl 13:10. Maria Luisa och Ronni har kommit varandra nära men firar nyåret på skilda håll.


Annika och Jonathan gör ett viktigt beslut. Många gånger kan par förbättra och utveckla sina relationer om dom vet vad dom skall göra. Vi vet av erfarenhet att par som mår bra i sina relationer gör vissa saker när de är tillsammans.


Vill man testa om man älskar varandra tillräckligt? Det stora kärlekstestet ! När Uranus är klar med sitt besök i denna del av ditt horoskop kan du ha bytt ut dina närmaste vänner, avslutat ett arbete med en agent eller annan företrädare och håller hand med någon ny person.

Om du står kvar i din relation kommer frihet er emellan att vara en stor anledning till att ni klarat kärlekstestet. Har din kärlek någon framtid? Ultimata kärlekstestet - support tack!


Okej, klockan hann passera midnatt. Blev uppslukad av en mysig kväll med mellandottern och därefter en romantisk komedi. Trots att de har varit ett par en relativt kort period så är de redan redo att genomgå det ultimata kärlekstestet – nämligen att bege sig ut på en långresa tillsammans. Paret avslöjade nyligen att de är ihop.


Bildkälla: Paow Instagram. För tidningen Hänt avslöjar Paulina att destinationen är Thailand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg