onsdag 28 december 2016

Mötesplatsen avsluta medlemskap

När du har sagt upp ditt VIP- medlemskap skickas det ut en bekräftelse på uppsägningen till din profil. Kontakta kundtjänst om du behöver hjälp med att säga upp prenumerationen. Inställningar och sedan Radera profil.


Mötesplatsen avsluta medlemskap

Du behöver fylla i alla val på sidan. När du blev medlem så godkände du våra medlemsvillkor som beskriver vad som är accepterat beteende och vad som inte är tillåtet. Efter det kommer du se att knappen Radera konto blir grön.


Om du har ett medlemskap som är kostnadsfritt gäller detta från att du laddade ner vår app eller besökte vår webbsida, fyllde i efterfrågad information och verifierade dig. Om du vill avsluta ditt medlemskap i Tjänsten kan du när som helst göra det i inställningar eller genom att kontakta oss på kontaktuppgifterna angivna nedan. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Du är själv ansvarig för att ditt uppträdande är i enlighet med medlemsvillkoren och gällande svensk lagstiftning.


Mötesplatsen avsluta medlemskap

PlusVIP är en tilläggstjänst till VIP- medlemskap. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Om du har en prenumeration måste du först avsluta den automatiska förnyelsen. Du avslutar förnyelsen av din prenumeration genom att klicka på din profilbild högst upp till höger på din profil och öppnas sidan “Mitt konto”.


Har du tecknat ett Vip- medlemskap för månader måste du givetvis betala för alla tre månader, även om du valde att stänga av den automatiska förnyelsen efter månad. Här kan du som medlem avsluta ditt medlemskap. E-postadress (eller användarnamn) Lösenord. Mötesplatsen har bara och månaders Vip- medlemskap. Jag har förstått att mitt medlemskap avslutas och.


Skapa en hemsida själv utan förkunskaper. Hemsidaär en lättanvänd tjänst där du bygger och uppdaterar din hemsida. Avsluta ditt medlemskap. Här får du hjälp att avsluta ditt medlemskap i fackförbundet Unionen.


Villkor för utträde Uppsägningstid. Hur avslutar jag medlemskapet ? För att avsluta ditt medlemskap loggar du in på Mina sidor. När du loggat in med ditt bank-id väljer du Medlemstid och där hittar du alternativet för att avsluta ditt medlemskap. När ditt medlemskap är avslutat skickar vi en bekräftelse till den E-postadress du angett. Har du inget BankID och vill avsluta ditt medlemskap kan du använda avslutsblanketten som finns bifogad lite längre ner.


Mötesplatsen avsluta medlemskap

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Du kommer inte att få några fler debiteringar av medlemskap såvida du inte startar om ditt konto. Du måste logga in på sajten från en dator för att kunna radera din profil.


Om du avslutar det med tid kvar under din faktureringsperiod låter vi dig streama tills kontot avslutas automatiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg