torsdag 15 december 2016

Kundchatt

Kundchatt

Inspireras av våra kundberättelser och läs om hur vi på Kundo hjälpt andra att lyckas! Vill du veta mer om Kundo? Välkommen att kontakta oss här! Utveckla er kundservice med Kundo. Läs mer om våra produkter här!


Kundchatt

Lär dig mer om Kundos produkter. Boka en kostnadsfri demo här! Smart och enkel kundchatt för bättre kundservice på er hemsida.


Kundo Chat är ett smart och enkelt kundchatt som förenklar kundservice och försäljning på er hemsida. Med en digital chattsupport blir ni mer tillgängliga och kan snabbt ge era besökare den hjälp de behöver. Kundchatt en hjälper dig att konvertera dina hemsidebesökare till kunder. Vi tror på bra kundservice! Genom att personligen kunna bemöta dina.


Kundchatt

Om du vill ge dina kunder möjligheten att chatta med dig direkt i butiken kan du lägga in en kundchatt i Fabrikk. Anvisningar för hur du installerar kundchatt med i din butik. Skapa ett konto (Create your account) på Smartsupp 2. Under Settings i vänstermenyn så väljer du placering och hur allting ska se ut. I vår chatt kan du som är privatkund få hjälp med nästan alla dina frågor.


Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig. Behöver du komma i kontakt med Comviqs kundservice? Ring eller chatta med oss på kundtjänst.


Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna! Lägg till en chattknapp på din hemsida och få direkt kontakt med dina kunder i samma ögonblick en fråga uppstår. Te emot mailen direkt i. Live Kundchatt på hemsidan leder till fler kunder!


När dina besökare har möjlighet att ta kontakt med dig direkt via hemsidan, så gör dom det! Och du i din tur kan hjälpa till med kundservice, försäljning. När det gäller konvertering så är inget effektivare än att ha en direkt dialog med besökare och kunder. Att ha en chatt på hemsidan är därför ett måste.


Vi svarar på dina frågor om våra digitala tjänster dygnet runt, alla dagar. Ring oss om du har förbättringsförslag eller vill lämna en felanmälan! Här kan du på egen hand hitta svar på vanliga frågor om våra försäkringar och vår service. Här finner du kontaktuppgifterna till vår Kundservice via e-post, telefon eller chatt.


Har du några frågor som berör ditt avtal eller energilösningar? Se alla frågor och svar på ett och samma ställe, så att du snabbt och enkelt kan få hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg