onsdag 21 december 2016

Midsommargolf

Midsommargolf Västerås Golfklubb bjuder in till Midsommargolf den juni. Spelforhål poängbogey. Vi spelar hål med en liten tävling bollar emellan. Därefter samlas vi för lunch.


En trevlig midsommartallrik erbjuds för 100kr.

Bjud gärna med dina golfvänner. Spela på en storslagen bana, möts på vår nya konferensanläggning, bo bra på hotellet, njut av förstklassig mat och njut av en härlig relax. Irish Greensome poängbogey. Här finns ett Slottshotell, restauranger, golfbana, tomter och marina. Ta grönt kort eller unna dig en trevlig golfweekend med övernattning och god mat!


Mitt ute på den västgötska landsbygden ligger Knistad Herrgård. Spela golf, ta jägarexamen eller håll spännande möten i lugnet och stillheten hos oss. Börja spela golf, utbildningar, statistik, undersökningar och allt annat vi har att berätta om den underbara idrotten golf.

Har du inte spikat planerna inför midsommar? Ta med dina vänner till en shotgunstart klockan 08. Starta midsommarfirandet på Ullna. Efter rundan serveras en.


Ett stort tack till Yves Milland som drivit restaurangen Sandvikens Bistrot på golfklubben de senaste åren. Vi önskar dig lycka till i framtiden. Hitta din golfresa bland vårt rika utbud av hotell med färdiga golfpaket. Vi har Sveriges bästa golfpaket! Boka din golfweekend på Golfpaket.


Vi tackar våra partners för ett givande utbyte! Destination Vemdalen är den kompletta guiden inför ditt besök i Vemdalen. Här hittar du allt du behöver veta om boende, aktiviteter, restaurangutbud.


Midsommar nära Stockholm på härliga Körunda, mitt i naturen nära Stockholm. Här bokar du midsommarpaket, varmt välkommen hem till oss. Hotel Stensson i Eslöv har genomgått en renovering och bytt ägare.


Det tidigare utannonserade inslaget med gruppen Mitt i maten som underhållning under middagen måste tyvärr utgå. EN AV MÄLARDALENS POPULÄRASTE ANLÄGGNINGAR BOKA KONFERENS BOKA GOLFPAKET NU Kalender Bilförbud tillsvidare Pga mycket regn råder bilförbud tillsvidare.

På midsommardagen är det åter dags för den populära midsommargolf en! Krogen serverar grillbuffé från 19. Thomas Thor har tagit hem vinsten två år i ra VEM kommer att bryta trenden? Med lemmar med familjer är varmt välkomna att anta utmaningen!


Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Välkomna till Breviken Golf och Hotell, en komplett anläggning för golf, boende, mat och aktiviteter. Golfvagn får användas, men ej golfbil.


Banan är öppen för spel. När frosten kommer så använd vintergreenerna. Välkommen till Bedinge Golfklubb - Sveriges sydligaste golfklubb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg