fredag 23 december 2016

Dinosaurie dokumentär

Dinosauriernas liv och död är alltid fascinerande och här fokuseras det på deras liv i Storbritannien. Ellie Harrison förälskade sig i dessa varelser och gör här en resa i tiden för att verkligen bejaka sin kärlek. Hon undersöker alla spår hon hittar och förvandlar London till ett Jurassic Park. Dokumentärserie i tre delar om när dinosaurierna härskade på jorden.


Det är 3miljoner år sedan kontinenten Europa bildades. Hur såg världen ut då?

Dinosaurier har fascinerat mänskligheten sedan de först upptäcktes, och många människor önskar att de levde bland oss än idag. Djupt rotat i vetenskapen, bär denna film med sig publiken tillbaka i tiden för att uppleva dessa fantastiska bestar, dessa förhistoriska jättar! This feature is not available right now.


Please try again later. MARCH OF THE DINOSAURS. Bland annat Neandertalare och andra människoraser efter Dinosaurien. Men varför så Komplicerat? Jo Gud fader är perfekt han ville ha det som i Himmelriket och därför måste allt ske från början.


Jo Dinosaurien banade väg för människan så att vi kunde bo här på jorden.

An international team of top paleontologists set out to the Gobi Desert, a so-called dinosaur graveyar for a 40-day fossil expedition. Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan. Dino är en adopterad förskoledinosaurie, en Tyrannosaurus Rex. När han åker med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och tidstunnlar.


Detta är den första naturhistoriska dokumentären om dinosaurier. Serien har återskapat tidsepoken då dessa förhistoriska jättar regerade vår planet, i sina rätta element. En kombination av klassisk naturhistorisk teknik, modern datateknik och de senaste arkeologiska fynden blåser liv i det mystiska och spännande kring denna tid. Den här dokumentären om dinosaurier har riktigt snygga animerade videos av dinosaurier och är proppfull av information.


Den är cirka minuter lång och finns i. Dokumentären : Dinosaur (Netflix) Dinosaur är en fascinerande och dessvärre också sorglig inblick i hur galet det kan gå när en grupp hängivna eldsjälar och vetenskapsmän hamnar i en flerårig rättsprocess. Tvisten handlar om vem som ska ha rätten till resterna av en välbevarad T-Rex. Se alla Kunskapskanalens program listade från A-Ö.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rekommendationer som matchar dina intressen eller följ oss på. Dinosaurier (LättLäst) Forskning Allt det man vet om dinosaurierna kommer från forskare som kallas för paleontologer. Det är de som till exempel gräver upp fossil (ben och spår efter utdöda djur och växter).


Sedan försöker de räkna ut hur djuret såg ut och hur det levde. Här hittar du alla Öppet arkivs program inom genren Dokumentär.

Se allt från Livets mirakel till Plötsligt i Vinslöv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg