onsdag 14 december 2016

Mallorca resmål

Mallorca resmål

Vi samlar hundratusentals resor från ledande arrangörer. Alla resor med All Inclusive. Sista minuten-resor just nu. Vi hittar garanterat lägst pris! Vi förhandlar så att du slipper.


Mallorca resmål

Läs mer om alla resmål ! Mallorca har allt man kan önska sig! Den spanska ön lockar med många solsäkra resmål , vackra stränder och mycket avkoppling. Här får du de tio mest populära resmålen.


Letar man efter storstadsmiljö med ett pulserande nattliv är Palma ett ypperligt resmål. I resan inkluderas flygresa, ett högklassigt hotell, måltider och utflykter med reseledare. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Klimatet är ganska typiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar.


Se väderprognos, karta, forum, om vaccination, boende, hotell, prisbild och valutakurs från upplevmallorca. Reportage, bilder och guider till populära resmål. Inte så stort att man behöver stressa, men ändå tillräckligt stort för att ha både museer, sevärdheter, gallerier och massor av butiker, restauranger och barer. Säkerhet: Ett säkert resmål. Bra att veta: Vid bankomaten får man ofta frågan om man vill registrera uttaget i euro eller kronor.


Välj euro för att slippa extra avgift. Och mallorkinerna är ytterst måna om att vårda såväl turismen som sin ö. Weekendresor, Hyrbil, Flyg och Hotell. Res med Ving och upptäck världen!


Res till exotiska resmål på en långresa, inspirerande storstäder för en weekend och härliga semesterorter med bra hotell för alla smaker. Målet med resan, att möta sommaren. Vädret lite oberäkneligt vid denna tidpunkt.


När de första svenskarna började resa dit regelbundet på 60-talet var det pittoreska spanska samhällen med ett fantastiskt bad. Under 80-talet blev det ett klassiskt chartermål. Här finns något för alla, både barnfamiljer, par och solo-resenärer.


Mallorca resmål

På andra plats i antalet bokade sommarresor ligger greklandspärlan Kreta och på tredje plats Split i Kroatien. För dig som också vill träna annat än cykel. Puerto Pollenca är en pärla och på alla sätt komplett för lägret.


Vill man köra annan träning än cykel finns det massor av alternativ. Klicka här för att se alla våra resmål och boka din nästa resa. Du kan också hitta tips om flyg, färjor och boka hotell på Spanienspecialisterna. Sök, jämför och boka hotell hos Resia.


Dessutom finns det många orter att välja bland. Vi bokade en tur med Åsa Johannesson Alomar: personlig-guide- mallorca. Det är lätt att förstå. Engelskspråkiga vandringsguider kan bokas via mallorcahiking. Sök bland alla våra resmål och upptäck flera spännande platser som du inte visste att du letade efter.


Vi erbjuder olika upplevelser oavsett vilken restyp du är eller vilken tid på året du vill resa. Letar du efter sol och bad med kort flygtid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg