tisdag 20 december 2016

Fina dikter till barn

Behöver du förslag för dikter om barn ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera vackra og fina dikter om barn. Kolla också: Text till grattis till bebis – kort– Citat om barn.


Skicka blommor till den nyföddat – Här hittar du bra erbjudanden.

Dikter om barn – Dikt av 45. Bara du minns när du blir. Går i väntans tider, ja inte jag, men en av mina bästa vänninor ska ha om drygt en vecka. Men lyssna till ert hjärta och ni kan höra min röst.


Jag finns inte bland er men jag finns ändå. Jag hör era böner och älskar er så. An angel in the book of life wrote down my babies birth, and whispered as she closed the book “too Beautiful For Earth” och en fin låt-som passar från ett ängla barn till sin mamma : Mamma, min.


Om du kunde begripa, vad jag längtat, men det kan du visst inte förstå.

Tänk att du skulle komma till sist det vågar jag väl knappast tro, fast det var då min enda beständiga. Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le. Letar du förslag på en dopdikt till ett dop? Hur många dikter man vill ha är upp till en själv.


Råd till ett barn Du är unik mitt barn. Du är ett underbart tillskott till världen, för det finns ingen annan som du. Tro på och vet att du är viktig. Lyssna på ditt hjärta och var öppen för att prova nya saker. Var inte rädd för att vara annorlunda.


Följ dina känslor och var stolt, var lycklig. Men vilken dikt till begravning ska man då välja? Utbudet av begravningsdikter är stort och det kan ibland kännas svårt att avgöra vilken dikt som egentligen passar bäst.


För att underlätta ert val har vi på Lavendla Begravningsbyrå samlat några väl utvalda dikter till begravning från några av Sveriges mest kända författare och poeter. Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka svår att förklara. Fast det var min enda beständiga dröm, som aldrig kom till ro.


Poesi är hur bra som helst för dig och din hälsa.

TV gör dig dum i huvudet. Man kan inte piska in något i barn ,. Ring mig jag kanske inte kan gråta med dig, men jag kan få dig på bättre humör. Det är också väldigt fint att ha med en dikt på dopinbjudan eller tackkort eller kanske på ett programblad till dopgudstjänsten. På grund av upphovsmannarättsliga skäl har vi varit tvungna att ta bort verser och dikter förutom nedanstående där författarna givit sitt tillstånd.


Denna dikt är hämta med tillstån ur boken ”Sakna dikter ur sorgen” av Ewa Åkerlind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg