måndag 19 december 2016

Menorca med barn

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Ständigt lika populära New York. Boka flyg- och hotellpaket här. Besök inte bara ditt resmål — upplev det!


Där kan man ta en ridtur i skogen och utmed stranden.

Menorca sägs ha Spaniens finaste stränder! Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Packa ihop strandväskan och utforska ett spännande zoo, kör gokart med de lite äldre barnen eller varför inte plaska och busa på ett av Mallorcas fyra vattenland. På ön finns massor av roliga saker att göra.


I den här reseguiden – med 1tips – fokuserar vi på aktiviteter, men också på barnvänliga restauranger, vandringar och annat som gör resan till ett härligt minne för HELA familjen. Lekplatsen i Bellverskogen är ett perfekt ställe för att hänga med barnen. Här finns lekställningar för både yngre och äldre barn , vandringsleder och mycket skog och skugga för soliga dagar.


Mallorca med barn : bästa lekplatsen för stora och små barn.

Lekplatsen ligger nära slottet Castillo Bellver och därifrån har ni utsikt. Men vi kommer nog ändå hyra bil ett par dagar för att se mer av ön. Jämför alla alternativ på Reseguiden.


Charter är ju smidigt på många sätt och vis - bussen väntar, inga problem att hitta. Till skillnad från andra närliggande medelhavsöar där maten lagas med olivolja tillagas specialiteterna här med mera smör och grädde. Några typiska rätter är hummergryta och ugnsbakad fisk med potatis. Ett behagligt klimat, speciellt på våren och tidig höst (på hösten är det dessutom varmt i vattnet). Bra flygförbindelser är med andra ord inte avgörande för att hyra hus i Spanien med barn.


Vagabonds Barbro Janson Lundkvist tog med sig barnen på vandring i dramatiska bergskedjan Tramontana. Den trevliga personalen, internationella barnklubben och piratskeppet med små rutschkanor i en tropisk miljö gör det lätt att trivas. Förboka prisvärd All Inclusive hemifrån.


Familjeparadis i norr. Fyra minuter till stranden, vattenrutschbanor, lekland och förstklassig service. Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn.


Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram.

Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner. Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser.


Res utan oro med GetYourGuide! Otroligt bra beskrivet, känner in i minsta cell hur det kändes för dig. Att vilja göra instagrammiga saker själv med barnen , och det mynnar ut i skrik, skäll och den hemska känslan att man skäms för sina barn. Så underbart av dig att dela med dig. Välkomna hit :) Jag är flygvärdinna och älskar att resa.


I min blogg får du läsa mesta dels om våra resor, härliga resmålstips, praktiska tips inför resor med barn , men även om vårt vardagsliv och mitt stora intresse för barnkläder och barnmode. Med en yta på 6kmhar hela ön förklarats ett biosfärområde av UNESCO. Tre timmars flygresa från Skandinavien, ingen tidsskillna milslång kritvit strand och långgrunt havsbad. Lägg därtill ett kök som frestar smaklökarna både mat- och dryckesmässigt, en huvudstad som i utbud konkurrerar med berömda citymetropoler och naturskön miljö. Det gjorde vi för att det är mycket prisvärt och praktiskt, speciellt när man reser med barn.


Liniz är flygvärdinna och älskar att resa. I hennes blogg får du läsa mesta dels om familjens resor, härliga resmålstips, praktiska tips inför resor med barn , men även om hennes vardagsliv och hennes stora intresse för barnkläder och barnmode. Efter cirka fyrtio minuter är vi framme vid den lilla ljuvliga oexploaterade stranden Cala Mitjana. Vita kalkklippor omger en liten paradisisk vik med nästan overkligt klart turkost vatten.


Dagen är fortfarande ung, så stranden är glest befolkad. Sanden är vit och det är som att bada i en bassäng, fast med små fiskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg