onsdag 7 december 2016

Dejtingtjänst

På Match finns någon för alla. Bli medlem kostnadsfritt idag och träffa någon av våra tusentals singlar. Vem vet vad det kan leda till?


Efter beskedet rasade Tinder på börsen, skriver CNBC. Den nya tjänsten ska göra det möjligt att komma i kontakt med andra användare som du inte redan är vän med. Ourtime är en relativt nylanserad dejtingtjänst som riktar sig mot den stora gruppen singlar över år som finns i Sverige.

Bakom finns samma företag som har Match och för att passa målgruppen har sidan utvecklats med användarvänligheten i fokus. Ny dejtingtjänst hittar även vänner och affärsbekanta. Dejtingappen Tinder har tagit Sverige med storm. Nu hoppas amerikanska Bumble göra samma succé, bland annat genom att hitta nya kompisar och affärsbekanta. Många gånger kan en dejtingtjänst framstå som kostnadsfri.


Det är inte förrän du läser det finstilta i avtalet som du inser att tjänsten inte är gratis. Till exempel kan det vara kostnadsfritt att titta på ett begränsat antal profiler, men aktiviteter som att gilla profiler, kontakta ett visst antal personer och så vidare är kostnadsbelagt. En dejtingföretag i USA har en minst sagt udda affärsidé.

Företaget hjälper folk med könssjukdomen herpes att träffa en partner. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Site is just okay, but too much expensive.


En del som börjar med nätdejting lyckas hitta en dejtingtjänst som de gillar på en gång. Men om en dejtingtjänst känns sisådär och medlemmarna inte känns intressanta är det lika bra att gå vidare och testa en annan tjänst. Här kommer några handfasta råd på hur du gör din profilsida både personligare och mer. En mängd singlar är dagligen aktiva på sajten och medlemsantalet ökar stadigt. Du kan använda tjänsten via datorn, mobilen eller surfplattan.


Grundaren Johan Forssell hävdar att tjänsten löser problemen med sista-minuten-köp. Sharon Stone blockerad av dejtingtjänst Är du säker på att du vill logga ut? Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Potentiella matchningar rekommenderas baserat på preferenser och gemensamma intressen. Aktien i Match Group, som äger appen Tinder, föll över procent direkt efter beskedet.


Happn är en bra dejtingtjänst , men du måste betala en del för den. I alla fall på dejtingtjänst en Bumble. Jag gick in på Bumbles dejtingsida och de hade stängt. Det ska bli spännande att se vart detta tar vägen.


En gammal klyscha säger att magen är den närmsta vägen till kärleken.

Det är fortfarande oklart hur mycket det ligger i ordspråket, men Samsung och. Barometern Oskarshamns-Tidningen är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Småland Nyheterna är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Bland annat avslöjade han planerna på att införa en dejtingtjänst i plattformen.


Användare kommer då att kunna bli matchade utifrån till exempel gemensamma intressen, grupper, evenemang och vänner. Men han sockrade också budskapet genom att komma med nya produktsatsningar. Den Tinder-liknande tjänsten kommer att utgå ifrån användarnas intressen, grupper, evenemang och vänner för att göra så bra matchningar som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg