onsdag 14 december 2016

Mr bear family skäggolja

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Köp produkter från Mr Bear här! Din beställning skickas snabbt inom timmar. Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym, hudvår hårvård och skönhet.


Mr bear family skäggolja

Minska din miljöpåverkan med våra naturliga, ekologiska och hållbara produkter. Stort sortiment av ekologiska och naturliga produkter. Oljan mjukar upp och vårdar ditt skägg och din hud. Den är gjord helt på vegetabiliska oljor, kända för att bevara hudens elasticitet samt förhindra klåda, irritation, rodnad och torr hud.


Skägget blir mjukt och lättkammat. Mr Bear Beard Brew är en skäggolja baserad på naturliga oljor som mjukgör och fräschar upp både skägg och skäggbotten. Den återfuktar och mjukgör skägget. Den motverkar irritation, klåda och torr hud.


Enkel applicering med pipett. Doft av skog och mossa för mustig manlighet toppad med inslag av mild citrus bäddar för ett fräscht helhetsintryck. Smart lösning i glasflaskans kork utrustad med pipett för att slippa kladd och spill.


Det är en blandning av lavendel och trä. Den är lätt att arbeta med och ger god kontroll över ditt skägg. Skäggvaxet är också lätt att tvätta av skägget (och händerna). Köp Beard Brew Woodlan 30ml från Mr.


Mr bear family skäggolja

Bear Family till bra pris från Parfym. Erbjuder även flertalet produkter för ansiktsvård samt för eftervård av tatuering. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Deras skäggolja i citrus doften, samt skäggbalm i wilderness doften var dem första produkter som jag använde. Flera år har passerat sedan dess. Björnfamiljen har växt.


Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Motverkar torr skäggbotten! Oj, detta var en trevlig överraskning!


Vi bockar och bugar för kreativiteten och blir riktigt nyfiken på hur oljan står sig i den tuffa. Ger glans och en mild doft av tallskog. Tvätta först ansiktet och skägget och torka torrt med en mjuk handduk. Tag sedan några droppar av oljan i handen, gnid ihop händerna och massera sedan in oljan noga i skägget. En skäggolja som gör skägget väldigt mjukt och samtidigt vårda huden genom att återfukta den och mildra irritation och kliande.


Skäggolja , skäggbalsam och mustaschvax i tre. Köp online eller kom in till vår barbershop. Var först med att producera skäggvårds-produkter i Sverige i modern tid och handtillverkar mestadels av sortimentet in-house.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg