onsdag 28 december 2016

Doslock 70mm

Takdosa för eller mm skiva. Dosan har två skruvstolpar för M4-skruvar. Skruvavståndet är mm. Den medföljande distransringen används vid enkelskiva (mm).


Ringen avlägsnas när dosan monteras i tak med dubbelskiva (mm). Dessa skall vara med snäppfäste, och ett bra sådant, som gör att locken fastnar.

Jula, Clas ohlson etc. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. DOSLOCK TAK DOSA SKRUV 70MM. Logga in för att handla. Doslock kopplingsdosa med snäppfastsättning ø 1mm.


Tillbehör som förenklar och ger din elinstallation en lång livslängd. Våra utvalda leverantörer är Elko, Schneider Electric och Etman för din säkerhet. DOSA 70MM SKRUV från Optimera Bygghandel för proffs.


Elen är utbytt gissningsvis på 70-talet, och som kopplingsdosor används en modell med mm diameter och som har doslock med metallfjäder.

De flesta av de gamla locken har hamnat i soporna vid senaste renoveringen då de var övermålade och skamfilade. Runt För mm fästskruvavstånd. Hej, Är ute efter 11st doslock , 7st där hålet är 75mm cirka och 4st där hålet är 70mm. Den runda är för 70mm fästskruvavstånd och den fyrkantiga för 60mm. Den är större än apparatdosan för att få plats med alla kablar och klämmor.


Vi har också tillbehör som doslock , mellanstycken och praktiska påbyggnadsringar som du använder om dosan hamnat för långt in i väggen, t. Lock för täckning av dosor. För mm fästskruvavstånd. Inklusive st skruv M4. Du kanske även är intresserad av. Ställ en fråga om denna produkt.


Elmateriel från proffs till proffs! Jag godkänner att få kommersiell information via e-mail från Conrad Elektronik. Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Rabattkoden gäller vid köp över 499. Täcklock med snäppfäste Täcklock med smidigt snäppfäste för att slippa arbeta med skruvar.


CachadLiknandeCentrumlock 100mm fv – E281. Vi på LEDshopen kan Infällda och utanpåliggande dosor!

En eldosa som inte ska användas för stunden är inte bara att ta bort. Som du nu förstår så ligger det många sladdar bakom varje apparatdosa som sedan fortsätter bort i väggen och vidare till bostadens el-central. Istället så ska du använda ett doslock för att täcka kopplingsdosan.


Inga leveranser och januari p. Nyheter och inspiration till din e-postadress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg