söndag 4 december 2016

Gusten grodslukare radio

Shop EcoTech Marine Products At Great Prices. Köp boken billigare på Adlibris. Find Aux Radio on MySimon. Han röker och gör andra lite farliga grejer också.


Men Gusten kan göra betydligt värre saker än så. Nu är han ute efter Victor och han har ondskefulla planer.

Tur att Victor är smart, trots att han är liten. Låga priser och snabb leverans. En barnradioklassiker. Jonas Nilsson och Sven Boräng spelar de två busfröna Harry och Jakob med lika delar charm och akrobatiskt snille.


Ingen av de små killarna i vår stad vågar komma i närheten av Gusten. Inte jag eller Jakob eller Tore eller någon annan i andra klass heller. Sommarlovet har just börjat och det finns inte så mycket att göra i den lilla sömniga staden.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.

Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Han kallas så därför att han en gång svalde en levande groda. Att vara liten i samma stad som Gusten , det är inte lätt. Hela dagarna är han elak mot dom som är mindre, rycke. I brist på annat hittar barnen på bus.


Det är ett utmärkt val, eftersom en del av boken utspelar sig på en cirkus, vilket ger rum för diverse akrobatiska konster, framför allt av den nycirkustränade skådespelaren Josefin Karlsson. Gusten Grodslukare heter den värsta busen i hela stn. You need to put in a lot of dedication and time to be able to differentiate bones from just a picture like this.


Jag vet att jag har läst boken om honom när för länge sedan. Jag var inte särskilt förtjust i den då och är det inte nu heller. Inte ens nu sedan jag blivit lite större kan jag ha något förbarmande med honom. Gusten är en så obehaglig typ att han fyller en med avsky.


Värst av dem alla är Gusten. Gusten har små gula ögon och långa smala fingrar. Med de fingrarna sliter han loss stora hårtussar från småkillarnas huvuden och drar dem i öronen. Byn där Victor bor är inte stor, men ganska fin. Han skrev böcker med drastisk humor för barn och illustrerade dem själv.


Han skildrar ofta den svages kamp i den starkares värl där den svage klarar sig tack vare sin påhittighet.

Instead of having only one timer in large battles, it would be better to also have the time for the whole battle. Man kan ha mycket roligt där, som liten. Om det bara inte vore för de bråkiga typerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg