fredag 9 december 2016

Lär dig hångla

I veckans Fråga FRIDA ger Terese och Sara sina bästa hångeltips. De peppar dig också till att våga byta om inför klasskompisarna och prata ut med kompisen som försökt kyssa dig. Det går att både stå, sitta och ligga när man hånglar.


Man kan hångla med ytterkläder på sig eller vara helt nakna. Ibland kan hånglet leda till sex men det kan också stanna vid några kyssar och smekningar utanpå tröjan. Sätt gränsen utifrån vad du har lust med och hur långt det känns skönt att gå. Avsluta med att säga något som visar att du vill ha mer, till exempel ”jag kommer att sakna dig ” (om ni skiljs åt) eller ”jag längtar tills ikväll…”.


Några mer “kreativa” hångeltekniker Hångelteknik 1: Fjärilen. Det kan vara skönt att inte behöva använda läpparna när du ska hångla , prova ögonfransarna istället. Miriam Bryant ger dig de bästa hångeltipsen. Dessutom tävlar hon tillsammans med Janne i sammansatta ord-tävlingen.


Lär dig hångla

Försök att inte spänna dig så mycket. Låt tungan vara mjuk och avslappnad – men det finns faktiskt något som är lite för avslappnat. Låt era tungor mötas, lugnt och avslappnat!


Att hångla bra, ja det är ju den du gör det med som avgör! Om det är så att ni är två, börja sakta men säkert, med att pussa varandra. Nej, att hångla på bio är inte okej. DN:s folkvettsexpert Magdalena Ribbing lär dig hur du blir den perfekta biobesökaren.


Unsubscribe from Pinigt? Bara hångla lite MED SLUT - Duration: 2:07. Om du inte vill hångla och kyssas med din man kan du inte lära dig att göra det.


Om du vill hångla och kyssas med din man så kommer du att gilla det. Jo jag tror jag vill hångla med honom eller jag vill tycka att hångla och kyssas med honom, men det känns alltid så konstigt när vi kysser varann. Favorit i repris med Felix Sandman och Nicole Falciani! Kan ett hångel vara så bra att man kommer i byxan? Och hur lär man nån annan att hångla ? Lyssna på Så får du hångla ! Ligga med Pdirekt i din mobil, surfplatta eller webbläsare - utan app.


Lär dig hångla

Innan ni har penetrerande sex måste ni bli experter på att hångla med varandra. Börja inte ha det förrän ni kan njuta av hångel och smek och kanske få orgasm ihop. Så här funkar det inte i verkligheten, men jag har en drömvärld om att man ska bli vassa på att hångla och få djävligt skönt smeksex. Lär er stimulera varandra.


Också i Sverige har onanin många vänner. Artisten Loreen medverkade i UR:s serie Hångla och framhöll vikten av gör-det-själv-kunskap: – Det är väldigt viktigt med onani, det är där du lär känna din kropp, säger Loreen. Det är där du lär dig vad du gillar och vad du inte gillar. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Det är typ bara dig jag får hångla med.


Lär dig hångla

Har du problem med vår sajt så finns. Då är det här sidan för dig. Här lär vid dig att hångla – på dina egna villkor. Det är vanligt att man börjar med några lättare pussar på den andres mun.


Börja med att försiktigt smaka den andres mun och läppar. Dröj kvar lite med pussarna och leta dig fram över din partners läppar. Sen då du har kommit fram till det (JA! jag är intresserad!) så kan du försöka ta reda på om personen känner samma sak för dig.


Om hen gör det så kan ni hångla om båda känner för det. Anledningen till att jag tycker att det är en dålig idé att hångla först och tänka sen är risken för att göra den andra personen illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg