fredag 2 december 2016

Att göra i stockholm på vintern

Femstjärniga aktiviteter i Stockholm! Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Se och göra i Stockholm i vinter 1. Att ta några uppfriskande skridskoskär på Kungsträdsgårdens skridskobana till tonerna av härlig musik, är väldigt stämningsfullt en vacker vinterkväll.


När ni ändå är ute på Djurgården skall ni även försöka få in lite hajk runt ön, mycket fint!

Flottsbro eller Lida för att åka pulka och grilla korv. Två riktigt mysiga ställen om det är snö på marken. Saker man inte ska göra när man är i Stockholm med familjen: 1. Tips på mysiga aktiviteter att göra på vintern.


Jag och Anna har infört att vi ska ses varje advent i år på olika fik här i Stockholm och ha en riktig. Vad vill du göra i Stockholm ? Här finns ett nästan outtömligt utbud av aktiviteter. Vi tipsar om våra favoriter.


På vintern har vi tre favoriter.

Inför julen vill vi gärna besöka någon av Stockholms julmarknader, helst går vi till julmarknaden på Stortorget i Gamla stan eller till julmarknaden. Det är lätt hänt att slinka in på en hamburgerkedja när hela familjen ska äta ute. Vidga era vyer nästa gång!


Här tipsar vi om sju restauranger som gör det lilla extra för barnfamiljen i Stockholm. Nu närmar sig vintern med stormsteg. Kylan och mörkret gör sig påmind och möjligheterna att vara utomhus minskar.


Pulsen i Stockholm slutar dock inte för det. Under novembermånad händer massor av spännande saker som fars dag, första advent, konserter, historiska vandringar och massor av annat kul. Sportlov i Stockholm – och det finns gott om roliga vinteraktiviteter att göra ! Vad sägs om att flyga fram med svävare över is och hav på Djurö, segla Kitewing över fjärden, bada i isvak eller göra skidtricks på en studsmatta vid Kungens Kurva. Som boende i Stockholm så tycker jag att stan på många platser är vacker att bara promenera runt i. Däremot tycker jag att det är det svårt att peka ut enskilda stora attraktioner. Skeppsholmen är en ö väldigt centralt där man ser ut över gamla stan, söder.


Välkommen till vinterns mysigaste. I det nya lekrummet är det fritt fram för lek och fullt med saker att se och göra på. Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra. En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre.


Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten.

Totalt deltog närmare 5personer. Deras gemensamma nämnare är att de inte brukar cykla på vintern. Utmaningen Stockholm Vintertramp arrangerades för andra året i rad och handlar om att vi vill uppmuntra fler att välja cykeln även under vinterhalvåret.


Jag har lagt mycket tid och energi på att samla alla gratis saker att göra i Stockholm så för att utveckla listan vidare för turister, personer som reser på en begränsad budget eller bara inte har förutsättningar att betala dyra avgifter för natur och kultur tipsa gärna i kommentarsrutan eller skicka mig ett mail på katarina. Det finns en hel del roligt för barnen att upptäcka och göra i Stockholm. Nedan tipsar vi om aktiviteter som barnen kan göra i Stockholm. Frukost och lunch i all ära, men det är någonting som gör brunch extra lyxigt. Kanske kan en avokadomacka eller en god smoothie hjälpa dig glömma att du inte sett solen på flera veckor?


I Stockholm finns det passande namngivna Sthlm Brunch Club, medan den som vill ha en vegansk måltid kan ta dig till The Raw Kitchen i Malmö. Klättra på en klättervägg, testa häftiga experiment, se film i storformat, hitta en mysig badstrand eller ät stans smarrigaste glass. Vi har satt ihop en guide till några av de roligaste aktiviteterna som finns att göra för barn och ungdomar i Stockholm , allt från lärorika och roliga museum till skidbackar och parker. Det här projektet hjälpte till att få mig att cykla på vintern igen, efter tjugo år. Det blev en tuff vinter att återvända som cyklist, konstaterar hon.


Men varken kyla eller mycket snö är det största bekymret. Jag tycker att de är duktiga i Gävle kommun på att ploga cykelvägarna i ti för det mesta. Laga middag med dina vänner och kolla på musikvideos eller gamla filmer hela kvällen. Försök er på att göra roliga drinkar. Baka något gott, även om det bara är du som ska äta det.


Baka bullar och frys in, gör nutellabrownies eller chokladmuffins. Promenera när det är sol ute, ta med kaffe i en termos och lyssna på en bra podd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg