fredag 2 augusti 2019

Skräckfilmer 2017

För att du även i år ska kunna hitta guldkornen i skräckens svarta sandlåda har vi här samlat ihop stycken rysare att se fram emot inför året som ligger framför oss. Här är årets bästa skräckfilmer. Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Betyg: av 10.


Låt den rätte komma in.

En av de, enligt oss, bästa svenska skräckfilmerna som har gjorts. I denna filmatisering av Jon Ajvide Lindqvists vampyrroman med samma namn får vi följa Oskar som är mobbad i skolan, men hittar en vän i mystiska flickan Eli som flyttar in i samma hus. Vilka är de bästa skräckfilmerna , som man måste ha sett?


Ja, den frågan får vi på Filmtopp rätt ofta och i dessa Halloween-tider har vi försökt skrapa ihop en lista med filmtips på skräckfilmer. Kanske ser du någon redan ikväll? Nedan har vi listat skräckfilmer som ser lovande ut de kommande åren.


Nu börjar dagarna äntligen bli ljusare, men fortfarande kommer vintermörkret fort. Med kylan och rusket, som varje år sveper över våra gator blir utomhusklimatet näst intill motbjudande och obehagligt. I den här filmen kommer det bli en typ av Natten på museet-vibb, avslöjar regissören James Wan.

Filmtopp spanar in vilka nya skräckfilmer som kommer på bio under början av det nya året. I skrivandes stund är det fyra stycken som väntas få premiär inom kort. Kan du inte vänta tills dess ska du spana in vår lista på bra skräckfilmer , som du kan streama redan idag. Men jag försöker förstå och bad därför Rodrigo att lista de bästa skräckfilmerna på Netflix. Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka?


Vi listar sommarens kommande skräckfilmer och det finns en hel del spännande att se fram emot. Vilka av dessa kommande skräckfilmer ser du mest fram emot? The Evil Within är en film med en speciell historia bakom sig. Filmen är skriven och regisserad av Andrew Getty som blev inspirerad av mardrömmar som han hade när han var yngre.


Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan. Skräckfilm är populärt. Den här rebooten, av och med Chris Rock, ska däremot utlova ett betydligt smartare manus och mindre splatter.


Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. Särskilt intensiv är jakten på skräckfilmer som finns på Netflix, vilket gjorde att bad skräckforskarna Anna Höglund och Mattias Fyhr vid Linnéuniversitetet respektive Jönköpings universitet att lista sina skräckfavoriter från de senaste åren. Nyheter om skräckfilm. Tidningen Mhar sammanställt en lista över riktigt bra skräckfilmer på Netflix du inte får missa.


Expressen har sammanställt en lista över bästa skräckfilmerna på Netflix. Det finns massvis med olika skräckfilmer så vi på FRIDA har valt ut våra favoriter. Om du inte gillar skräckfilm dock, kan vi istället rekommendera high school-filmer se i helgen!

Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet. Vad händer: Besättningen på koloniskeppet Covenant tror att de hittat ett outforskat paradis men blir snart varse vilken franchise de landat i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg