onsdag 14 augusti 2019

Roliga saker att göra stockholm

Boka enkelt online nu! Vi förhandlar så att du slipper. Vi tipsar om olika sporter som t. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen.


Den passionen vill vi gärna dela med oss av.

Stockholm – som går hem hos både barn och vuxna. Här tipsar våra annonsörer om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. Som tur är, så finns det massor av andra saker man kan göra , både de aktiviteter som är mer unika än andra, men också vanliga aktiviteter som passar hela familjen. Vi på Klättercentret brinner för klättring och tycker att det är det roligaste man kan göra. Allt som behövs för att göra livet lite mer njutbart.


På våra anläggningar finns allt du. Ett roligt museum för hela familjen! Från roliga upplevelser för barn till aktiviter som passar par – och det är aktiviteter som inte kostar någonting.

Här får du fem tips på roliga saker att göra i staden. Gå på restaurang mitt i veckan, ha en sleepover med dina vänner och börja vinterbada. Baaam listar roliga och mysiga saker att göra när du har tråkigt.


Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Ledigheten är här och äntligen är hela familjen samlad! Saknar du inspiration på utflykter att göra under påsklovet?


Något annat man kan göra i Gamla stans medeltida gränder är att gå på spökvandring. Den perfekta miljön för att möta pestläkare, vita frun och andra gamla vålnader! Tur att du har din älskling att hålla i handen. Paintball är ju riktigt roligt – som att springa runt i ett dataspel.


Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt. Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt gratis! Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra. En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre. Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten.


Har du tips på något roligt att göra för barn så tar vi tacksamt emot dem.

Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, leklan sommarlan teater eller danskurser. Men nu skulle vi vilja hitta på något nytt, något annat skoj att göra i storstaden! Barnen som följer med är mina egna år och 5år plus min lillasyster som är 8. Du behöver inte åka långt för att uppleva nya, spännande och roliga saker att göra.


Det finns massor av roliga saker att göra hemma eller iväg på annan ort. Då har du kommit helt rätt. Guiden till roliga aktiviteter för.


Så som att testa nya upplevelser tillsammans med vänner eller med kunniga handledare. Att gå på dejt är pirrigt, härligt och ganska svårt. Vad ska man hitta på egentligen?


Tips på roliga aktiviteter att göra tillsammans med företaget eller kompisarna. Låt oss titta på några roliga tips för den som behöver inspiration till nästa kick-off eller kompisträff. Min dotter är ganska exakt hos mig och på den tiden vill jag göra många roliga saker tillsammans med henne. Hon är en modig liten flicka som vågar det mesta. Här finns Skansen, Grönan, Junibacken, Fjärilshuset osv.


Förra sommaren var bara hon och jag till Dubrovnik i Kroatien. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg