torsdag 22 augusti 2019

Kristen psykolog jönköping

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Psykologer och psykoterapeuter har en människosyn som de flesta andra. Den människosynen är i regel inte kristen utan humanistisk, ibland med ateistiska eller religiöst-gnostiska förtecken. Den präglas av tron på människans inneboende godhet och möjligheter.


Kristen psykolog jönköping

Hennes egna resurser och krafter står i centrum. Jönköpings Kristna Skolor är en ideell förening med över tjugofem års erfarenhet av att driva skolor. Alla ekonomiska medel går till eleverna och deras undervisning.


Samtliga verksamheter bygger på tre värdeord som sammanfattar skolans vision och målsättning. Under tjugofem år har han haft en anställning inom Jönköpings läns landsting som klinisk psykolog. De senaste femton åren har han inom Psykologtjänst AB bedrivit handledning, psykoterapi (inom en kognitiv-beteendeterapeutisk referensram) och psykologisk konsultation åt olika uppdragsgivare från såväl offentlig verksamhet som det privata näringslivet. Jag som står för mottagningen heter Britt Skeppstedt Lindqvist och är legitimerad psykolog , legitimerad psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi.


Mottagningen ligger i Habo men jag välkomnar alla som behöver hjälp runt Mullsjö, Bankeryd och Tidaholm och givetvis Jönköping. Min verksamhet innefattar främst individuell psykoterapi. Rehabcenter Jönköping arbetar på uppdrag av Vårdcentralen Lokstallarna i Jönköping och Vårdcentralen Nyhälsan i Nässjö. Våra psykologer i primärvården har inriktning på KBT - kognitiv beteendeterapi.


På vårdcentralerna kan våra psykologer bland annat erbjuda: Kognitiv beteendeterapi (KBT). En del av oss behöver hjälp med terapi för att bli trygg på sin egenart och för att acceptera och godta sig själv som den du är och inte som andra vill att du skall vara. Min erfarenhet är att detta kan du uppleva genom terapi hos mig i Jönköping. Arbor Psykologpraktik finns på plats i centrala Jönköping och erbjuder kognitiv beteendeterapi, psykologiska utredningar, coachning och handledning både privat och till företag.


Distansterapi Har du inte har möjlighet att besöka mottagningen kan vi även erbjuda terapi på distans via telefon och dator. Familjerådgivarna i Småland har som huvuduppgift att ansvara för den kommunala familjerådgivningen i Jönköpings län och Ydre kommun. Det handlar inte om psykolog - eller kuratorssamtal, utan om själavårdande samtal som skall vara ett stöd och en hjälp för dig en bit på din livsvandring.


Vi är ett personalägt. Vi har också människor som i parsamtal kan möta er som är i behov av äktenskapssamtal. Kognitiv och beteendeinriktad behandling (KBT) syftar till att hjälpa dig att må och fungera bättre i din vardag genom att du får konkreta verktyg att hantera.


Många människor söker sig dagligen till Kristine kyrka för en stund av stillhet och ljuständning. Det katedralliknande kyrkorummet öppnar möjligheter till. Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter.


I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Internetbehandling är en effektiv behandlingsmetod som fungerar för många i behov av hjälp. Hitta och få information om psykologer i Jönköping och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Din sökning på psykologer - legitimerade jönköping gav företag och du har nått. Uppdragsförfrågan Du måste vara inloggad för att kunna skapa och skicka uppdragsförfrågningar.


Kristen psykolog jönköping

Klicka här för att logga in. Jönköping University har en internationell profil, ett starkt studentföretagande, framstående forskning och samverkan med det omgivande samhället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg