fredag 9 augusti 2019

Roliga bus att göra hemma

Men om jag prövar detta bus så kanske. Detta bus är inte lämpligt att utföra på någon då det. Försök er på att göra roliga drinkar. Baka något gott, även om det bara är du som ska äta det. Roliga bus En sajt för de som tycker om att busa Skicka in.


Baka bullar och frys in, gör nutellabrownies eller chokladmuffins.

Promenera när det är sol ute, ta med kaffe i en termos och lyssna på en bra podd. Köp tulpaner eller andra snittblommor som du tycker om. Det känns genast lite finare hemma. Sedan är det bara att njuta när din kompis får en rejält seg muffins! Glöm inte borta att fråga innan ni gör busen!


Skriv gärna en om hur det gick me busen, om de var bra eller dåligtoch om du tyvker dem va roliga ! Yoga är enkelt att göra hemma och kan vara riktigt mysigt. Och när du inte orkar längre så kan du ju bara sluta!

Jag tror att gladpack är ganska lätt att se annars i t. På kvällen om det är lite mörkt kanske det fungerar väldigt bra. Offret får ju inte märka alls att någonting är annorlunda i början, utan vardagen ska flyta på som vanligt – Man går in genom en dörr man gått genom miljarder gånger förut, utan att tänka. Jag tänkte att det kunde vara roligt att få lite tips över saker man kan göra när man är hemma med barnen, särskilt nu när hösten är på gång! Det skulle vara skoj att ta del av vad ni andra göra med barnen. Själv har jag en åring och en åring.


Vi gillar att pyssla hemma men det kan vara svårt att komma på nya saker att. Som att vifta på öronen, buktala, slicka dig själv på näsan, hjula, gå ner i spagat, stå i brygga, bus -vissla … Öva på att ha långtråkigt. Vad får du upp i huvudet? Sätt dig bara ner och tänk.


Din hjärna kommer alldeles säkert att överraska dig med smarta och oväntade idéer – bara du ger den chans att arbeta i lugn och ro. Ta en docka eller en kudde eller något och låtsas att det är ditt barn och ta hand om det hela dagen. Lek att du är ett djur, t. Men det finns roliga saker att göra hemma för att spara lite pengar. Så roligt att det går ut, det kommer dagar att vara en tom plånbok som tvingar oss till en självständig husarrest.


Men det behöver inte vara tråkigt eftersom vi skapade en lista över dessa roliga saker att göra hemma när du inte har ett öre kvar att spendera. När man busar så ska det inte gå ut på att vara dum. Tänk därför igenom noga hur du busar.

Några tips på bra och roliga bus. Du behöver: En tejprulle. Så gör du: Tejpa en bit tejp över. Med flera dagars ledighet är det kanske svårt att hitta på saker att göra med dina barn. Här kommer därför en lista på roliga och billiga aktiviteter du.


Har du också så många mål och drömmar att du inte vet hur du ska hinna med allt? Ett tips är att skriva ner allt i en bucket list. Skriv också upp mål du redan nått – det är alltid roligare att ha något att redan bocka av!


Gör något aktivt Om du inte vill ligga inne och ta det lugnt hela dagen kan du alltid aktivera din kropp. Här hittar du tips på saker att göra med barnen medan du vabbar, och de kryar på sig! Att vara hemma och vänta ut en sjukdom kan vara en berg-och-dal-bana mellan mys och frustration. När det kommer till att aktivera er i vabb-träsket är det viktigt att tänka på barnets allmäntillstånd.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg