fredag 2 augusti 2019

Rysslands bästa hockeyspelare genom tiderna

Rysslands bästa hockeyspelare genom tiderna

Foppa har för tillfället NHL-historiens åttonde bästa poängsnitt, samt det femte bästa assistsnittet. Med två Stanley Cup-vinster, två OS-guld och två VM-guld är han en av Sveriges mest framgångsrika hockeyspelare genom tiderna. Meritlistan är lång från hans hockeykarriär med bland annat Standely-Cup mästare titlar, Canada Cup titel och dubbel Olympisk guldmedaljör. Sånt som inte passar in nån annanstans skrivs här.


Självklart kan du diskutera även sånt som inte berör hockeyn. Rysslands bästa hockeyspelarna genom tiderna ? I går tog han emot Charlamov Trophy, priset som delas ut till den bästa ryssen i NHL, under en ceremoni i Moskva. Sveriges bästa hockeyspelare genom tiderna Hockey är en fantastiskt rolig sport att kolla på och sveriges absolut bästa spelare genom tiderna är flera. Det finns inte så många sporter i världen som har så många duktiga och kända ansikten som just ishockey.


Men talar vi världens bästa hockeyspelare genom tiderna blir det alltid känsligt. Jag gillade aldrig riktigt Wayne Gretzky. En extrem hockeyskalle, en fantastisk dirigent, ett underbarn. Men aldrig den kompletta spelare jag kräver för att kallas världens bäste.


Rysslands bästa hockeyspelare genom tiderna

Han var lite för ”untouchable” för det. Antal säsonger: - Detroit Red Wings. Frågan är om vi någonsin kommer få uppleva en karriär likt Lidströms igen av en svensk spelare. I det senaste avsnittet av PowerPlay rankar han de fem bästa amerikanska hockeyspelarna genom tiderna. Patrick Kane öser in poäng i NHL och förlängde i natt sin poängsvit till matcher efter att ha avrundat målskyttet i Chicago Blackhawks segermatch mot Nashville Predators.


Sovjetunionen omnämns bland experter som den bästa hockeynationen genom tiderna. Sovjets spelare var dock hela tiden professionella och mötte mest amatörer i VM och OS. Hayley Wickenheiser är en av världens bästa kvinnliga hockeyspelare genom tiderna. Nu har hon fått jobb som biträdande chef för spelarutveckling i Toronto Maple Leafs, i en mansdominerad miljö.


Rysslands bästa hockeyspelare genom tiderna

Det visar att unga tjejer verkligen kan göra precis vad de vill, säger hon på en presskonferens. Mina kriterier har varit nationella och internationella meriter, vad de har spelat för roller i historien, deras spelmässiga kvaliteter och sist men inte minst, vad de har betytt för Modo. Det tar inte bort från det faktum att han är den svensk som har gjort flest poäng i ligan. Kommentar: Frågar du tio hockeykunnare i Nordamerika lär minst nio av dem svara att Lidström är den bästa svenska hockeyspelaren genom tiderna.


Det är absolut inte fel att tycka det heller. Han rankas av många också som europas bästa NHL-spelare genom tiderna. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy. Hade hans karriär inte avslutas i förtid på grund av skador så hade det inte funnits några gränser för hur stor han kunde blivit. Detta till trots så kommer han gå till historien som en av världens bästa spelare genom tiderna.


Ulf Uffe Sterner Uffe har en diger meritlista och startade sin karriär i slutet av 50-talet i Deje IK. Du är intresserad av Världens Bästa Hockeyspelare Genom Tiderna Besök sedan vår hemsida nu ☝ ⚡Gratis kasinospel ges bort. De mest otippade kändisparen genom tiderna. Skador kan uppstå genom fall, sträckningar, tacklingar,klubbor, sarg eller puck. De vanligaste skadorna är tandskador, ledskador och huvudskador (hjärnskakning).


Många gånger får hockeyspelare långvariga besvär med knän, handleder och rygg efter att den aktiva karriären är över. Bode Miller USA:s bästa alpina åkare genom tiderna med fyra VM-guld och världscupsegrar (hittills). Hippieungen från New Hampshire har skapat rubriker både genom att vinna samtliga discipliner i världscupen inom loppet av tre veckor, sin helvilda åkstil, eller festa stenhårt till långt in på småtimmarna dagen innan tävling. Topp-bästa hockeyspelare genom tiderna.


I NHL, landslagen eller Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg