torsdag 22 augusti 2019

Korta citat om kärlek

Citat om kärlek och mod. Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull, eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv. Victor Hugo Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.


Ryskt ordspråk Den som inte kan hata kan inte heller älska. Voltaire Den vet föga om kärleken som alltid talar om den. I många fall är citat kopplat eller inspirerat av handlingar, och används ofta som en reaktion på vad som har hänt.

Vi har alla försökt att få eller ta oss igenom kärlekens rutschkana. Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet. Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg.


Förstör aldrig en ursäkt med en. Jag är inte så personlig löngre av den enkla anledningen att mycket i mitt liv handlar inte längre om mig och M bara och då är det svårt att skriva om allt när andra är inblandade och då får jag helt enkelt hålla allt för mig själv vilket är otroligt jobbigt- jag skulle vilja skrika rakt ut ibland. Letar du efter visdomsord om kärlek eller citat om kärlek har du kommit rätt!


Här är vår samling med visa ord om kärlek.

Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat! Det vackraste smycket jag burit runt min hals. En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta. En stor lista med korta citat ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa dina vänner om dessa korta citat också.


Ofta handlar kärleksdikter om kärleken mellan en man och en kvinna, men en dikt som jag fastnade för häromdagen var Till Eva av Sonja Åkesson. Den handlar om starka vänskapsband mellan två väninnor. Jag vet inte om det finns något recept men i regel är inte första impulsen är att skriva en kärleksdikt om man är lyckligt kär.


Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Latin och Latinska citat - 6ordspråk 3. Vänskap - 1ordspråk 4. Livet - 3ordspråk 5. Kärlek - 4ordspråk 2. Visdomsord och Talesätt - ordspråk 7. Fröjd - 1ordspråk 8. Definitioner - 8ordspråk 9.

Födelsedag - ordspråk 11. Letar efter roliga citat om kärlek , bröllop mm att ha i festhäftet. Inte som barn sagt det har jag redan utan jag vill ha andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg