tisdag 13 augusti 2019

Thaimassage

Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage , kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla thaimassage. Välkommen till Lödde thaimassage , Barsebäcksvägen i Löddeköpinge. Vi kan erbjuda thaimassage , olje massage och olika kroppsbehandlingar så som kroppsskrubb och vaxning. Ni hittar oss nära Sveatorget i Borlänge Centrum.


Salongerna finns nu i princip över hela landet.

Men Skatteverket och Polisen. Vi erbjuder behandling av riktigt thaimassage , oljemassage, fotmassage och örtmassage av diplomerade massörer vid kända Wat Po i Bangkok. Vi är tre anställda som är. Vill du bara slappna av i kropp och tanke en stund?


Marknadsvägen 2intill Täby centrum. Besök oss för att få hjälp med ömma och stela muskler eller. Somwang thaimassage i Upplands Väsby och Köping utför seriös thaimassage , oljemassage samt fotmassage i en lugn och fridfull miljö.


Massage är viktigt för både kropp och själ. Det är en utmärkt behandlinsform och för att behandla muskelrelaterade sympton som t.

Olje massage min 2kr. Våra tjänster Vi erbj u der ett flertal tjänster inom thaimassage. Här kan du se vad du kan välja mellan och hur långa behandlingstiderna är.


Här är du i fokus och vi lovar en upplevelse utöver det vanliga. En hälsosam och skön massage när det är som bäst. Hos oss kan du få riktig traditionell thaimassage men vi kan även erbjuda scrub. Under din behandling hos oss vill vi uppnå resultat medan du gör en resa i avslappnad harmoni. Men vi vet att alla personer är olika.


Något kraftigare massage utan olja där massören använder både sina händer o fötter sen sin kroppstyngd för att på de viktiga ställena komma åt de knotor o. Min massagesalong ligger på s:t larsgatan i Linköping. Hos mig är du välkommen för en avkopplande stund! Vi har även andra olika massage behandlingar samt skönhetsbehandlingar som. Erbjuder dig kvalificerad traditionell thaimassage , oljemassage, växtbaserade massage, fotmassage, ansiktsmassage, aroma massage. Då ska du komma till oss.


Vi finns i Limhamn Malmö. Varma och sköna massagen som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn. Pedikyr är en kosmetisk behandling, perfekt för trötta fötter, inför sommaren, semesterresan, om du tränar.


Stockholms bästa massage.

Unna dig en skön behandling hos vår. Dessutom är massagen lugnande. Vårt mål är att få Dig att må bättre efter behandlingen, vare sig det handlar om att lindra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg