måndag 26 augusti 2019

Korrugerad plåt begagnad

Röd container fot i fint begagnat skick. Väggar av korrugerad tjock plåt , stålprofilram, starkt plywoodgolv på stålbalkar. Tät, ventilerad och rostar inte.


Rymmer moch kan lastas med upp till ton. Låsbar, med galvaniserade låsstänger. Vi har ett stort antal dörrar för alla smaker.

Fabriksnya, bättre begagnade , riktigt gamla och med udda mått. Korrugerad plåt , stålbalkar, järnrör,. Sinuskorrugerad takplåt som är mycket pålitlig och ekonomisk med minimalt underhåll. Passar både till tak och väggbeklädnad. Begagnade klädskåp och personalskåp i plåt för omklädningsrum och dylikt.


Dessa och fler möbler finns på hemsidan och i butiken. Välkommen till BBS Möbler. Det är samma fasader i korrugerad plåt omgivna av oändliga arealer av parkeringsplatser.


Hans ensamma och utdragna segervrål studsade mellan väggarna i korrugerad plåt.

En kvinna fick betala motsvarande ett par hundra kronor för lite korrugerad plåt. Fasaden är täckt av korrugerad plåt och är helt underhållsfri. Byggmaterial - TP1för yttertak, innertak, ingjutning, poolskydd m. Denna profil är idag ett ingående element i den domin. Begagnat Källsorteringsskåp (Sansac) anpassat för st kärl, max 6liter.


Skåpet är i GOTT SKICK skick men behöver strykas med ny impregneringsfärg. Vi producerar din plåt på endast hela arbetsdagar – gäller våra plåtprofiler BPE 1 BPD 1 Ekonomi, Elegant och Super med hämtning i Skara! Kontakta oss för att få veta mer. Plåtslagare Valdemarsvik - taktäckning, korrugerad plåt , takpannor, isover, cellulosa-isolering, bandtäckning, begagnat lertegel, maskiner, läkt, rännor. Container 20-fot begagnad mängd.


Levereras med trägolv. Stapelbar upp till på höjden. Perforerad plåt Kallvalsad plåt med utstansade hål i olika former. Vi lagerför vanligtvis perforeradplåt med runda (R=Runda T=Triangeldelning), fyrkantiga (Q=Kvadrat G=Linjerande) samt klöverblad´s hål. Stål för tuffa miljöer.


Ditt besök på denna webbplats och samtliga webbplatser som drivs av Stena Metallkoncernen står under nedanstående villkor. Här hittar ni maskiner för kantbockning av plåt i olika tjocklekar. Både mindre, manuella maskiner, motordrivna kantmaskiner och större anläggningar med automatiskt arbetssätt.


Till vänster kan ni välja kategori av maskin ni söker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg