tisdag 20 augusti 2019

Korrugerad plåt bauhaus

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror.


Hos BAUHAUS hittar du allt från simpla, klassiska plåttak till takplåtar med mönstringar utformade som tegel. Ett plåttak har många fördelar emot andra takmaterial, dels att den är förhållandevis lätt jämfört med betong och tegel. Perfekt för att täta mot golvet.

Denna profil förhindrar på ett tillförlitligt sätt fuktintaget i panelernas främre kanter. Teknisk information Paneltjocklek. Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation.


Antalet uppdateras ca gång i timmen. Om du är på jakt efter plasttak och tillbehör till renoveringen är K-rauta din butik. Vi ger dig prisgaranti på hela vårt sortiment! Att bära plåtar Det krävs två personer för att bära en plåt – en på varje sida.


Om plåtarna släpas kan deras yta repas. Lyft den alltid rakt upp.

Det finns ju svart korrugerad plåt , men jag tycker det vore mycket enklare att jobba med plast (när man skär till rätt bredd och läng bl.a.). Häromdagen var jag på Hornbach och tittade, men de hade bara genomskinlig (vit eller blå) korrugerad plast. Så, istället för att slösa.


Sylvan, Beijer, Bauhaus , K-rauta. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör.


Dessutom är plåt lätt att lägga. Plåtarna finns i flera längder som kan kombineras. Därmed kan ofta kapnings momentet undvikas.


Korrugerad takplåt klarar en taklutning på ner till grader men lägger man plåten under graders lutning så ska man täta alla skarvar, både längsgående och tvärsgående med tät massa. Den trapetskorrugerade plåten har en så kallad profil som bygger på varmförzinkad stålplåt, belagd med en skyddande ytbehandling bestående av totalt åtta skikt. De cirkelsågar som är ämnade för just byggplåtskapning har ett annat arbetsvarvtal och utformning på skivan, samt har glidskenor som sågen löper i för att inte repa plåten. Gäller det bara att kapa av plåt så fungerar säkert en vanlig cirkelsåg tills.


Snörasskyddets främsta uppgift är att hålla kvar snön på taket så att den inte rasar ner okontrollerat. Fastighetsägaren kan själv bestämma när den ska komma ner genom att skotta taket. Infästning Stort sortiment i lager!


Kontakta oss för rätt infästning!

Trygghet Genom vår kunskap, kvalitet och höga servicenivå skapar det en trygg. Vi använder oss av ett flertal leverantörer av plåt. Takplåten är svensktillverkad plåt från SSAB. Vi är en nischad stålgrossist som förser svensk industri med perforerad plåt , galler, sträckmetall, gallerdurk, trappsteg, ramprofiler samt metallduk och filterduk.


Vi levererar omgående från vårt välsorterade lager i Oxie strax utanför Malmö. Vi tillhandahåller även specialutföranden enligt era önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg