tisdag 13 augusti 2019

Kött restaurang göteborg

En köttrestaurang med många utmärkelser och utmärkta vitsord. Restaurang Meet har flera år blivit utnämnd till Årets Köttkrog. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Göteborg som vi har missat. Compadres idé kommer från sydamerikanska köket med gedigen meny, både i mat och vin.


Kött restaurang göteborg

Stort utbud av grillrätter och smårätter. På den omtalade och populära köttkrogen Meet står råvaran i centrum. Här erbjuds bland annat Wagyu och andra grillrätter, samt tillbehör såsom hemgjorda.


Stan stoltserar också med en rad restauranger med en stjärna i Guide Michelin. Men att hitta rätt i krogutbudet kan ändå vara knepigt. På menyn finns allt från havets läckerheter till kolgrillat kött.


Kött restaurang göteborg

Inredningsmässigt står det här stället verkligen ut. Lyxiga fåtöljer och soffor i samet, prynader, gulddetaljer och glastak. Hos oss står maten, gemenskapen och service i fokus. Vi vill ge dig en upplevelse du sent kommer att glömma. Stjärnkrogar Lyxa till det på någon av stadens Michelinkrogar.


Blackstone Steakhouse är en restaurang som lagar mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på glödhet lavasten. Så att du ska få just den.


Kött restaurang göteborg

Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Letar du efter en fransk restaurang eller tapas? Låt vår restaurangguide vägleda dig runt västkustens största stad! Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna.


Buenos Aires Argentine Steakhouse är ett nytt matkoncept där vi kombinerar Argentinas bästa kockar och mattalanger med råvaror av högsta kvalitet. Här hittar du bland annat fyra Michelinprisade stjärnkrogar, tre Bib-gourmand-vinnare och av Sveriges bästa restauranger enligt White Guide. Varmt välkommen till Texas Longhorn! På Texas Longhorn vill vi ge våra gäster en bra upplevelse med god.


Måndag - Torsdag 16:- 21:00. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Prenumerera på nyhetsbrevet så håller vi dig uppdaterad. Jag vill få erbjudanden och nyheter.


Femton bra restauranger i stan - Det finns nog femton riktigt bra restauranger i stan, konstaterar han. Av dem är sex eller sju verkligen i världsklass. We are makers of fine cocktails and excellent food! Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta. Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne.


I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg