onsdag 14 augusti 2019

Texter om livet

Citat om meningen med livet. Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina dikter om livet. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden.


Dikter om livet – Dikt av 9. Allt är inte sockersött.

Alla tårar kommer, sedan kommer mörkret, alla hjärnspöken kommer och säger att det jag gör är värdelöst. Och ändå inte, för om igen så står jag här, jag har kommit över många motgångar. Jag vet att jag kan klara detta, jag vet att om jag bara vill så kommer jag klara det.


Det måste gå bra, det måste bara det. Du kan använda dem som du vill, men se väl på dem och föreställ dig inte att du inte håller med många av dem. Många av oss flyger genom livet utan att titta tillbaka, utan att njuta eller bearbeta det som vi upplever.


Ett liv utan kärlek är som ett år utan sommar. Swedish Proverb Hemligheten om hälsa för både sinnet och kroppen är inte att sörja för vad som har hänt, oroa sej för framtiden eller att förvänta sig problem, men att leva i nuet, vis och ärlig.

Vet inte om det passar till din arbetsplats, men den här texten hade jag på mitt skåp när jag jobbade i skolan! När de leker ekar livets egen låt i deras lekar. Gäll och yster eller dystert dov ljuder den så länge den får lov. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv ! Från livet till döden är steget så kort. O, djupa sorg - att skiljas från varann!


Det är en sorg, som ej tår lindra kan. O rym låt din klarhet begjuta Förvissningens ord att livet aldrig skall sluta i stoft och jord. Om än världen rämnar, Herrens nåd står kvar.


Trygg är den som lämnar sig i hans förvar. Den bästa tiden vi har är nuet, för vi har endast en väg framåt och ingen aning om vår destination. Det enda sättet att bli av med lockelse är att ge efter för den. Poesi, dikter, noveller och lyrik på Poeter. Välkommen att läsa, publicera och.


Texter till alla album och låtar med Timbuktu. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner. På denna sida beskriver jag hur det är att leva med kronisk smärta.


Jag skriver dikter och texter om livet.

Vissa texter skriver jag på bilder som jag gör själv. Mitt budskap med sidan är att hjälpa dig förstå att livet kan förändras snabbt men vägen tillbaka. Om man bryter ner citatet till sin simplaste form så betyder det att man ska leva livet medan det sker och inte planlägga sitt liv på förhand. Eller som i en annan berömd form – Carpe Diem.


Vi kan alla lära oss någonting från de många citat som hittas, och jag uppmanar alla att titta igenom några citat varendaste dag. Bara du minns när du blir. Behöver du förslag för dikter om barn? Här är en förteckning över Peters sångtexter (vissa titlar saknas). Inom parentes anges vilken skiva låten först gavs ut på och vilket år det var.


Livet - 3ordspråk 5. Visdomsord och Talesätt - ordspråk 7. Fröjd - 1ordspråk 8. Definitioner - 8ordspråk 9. Födelsedag - ordspråk 11. Latinska ordspråk - ordspråk 13. Drömmar - 1ordspråk 14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg