torsdag 15 augusti 2019

One partner group ljungby

Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vi finns lokalt i Ljungby och jobbar engagerat med rekrytering och bemanning. Vårt mål är alltid att få dig att lyckas.


Läs mer om oss och vad vi gör! I över år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR.

Onepartnergroup Ljungby AB är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Du kommer att få svara på tio frågor som handlar om olika situationer som skulle kunna inträffa på morgondagens arbetsmarknad och hur du tror att du skulle agera i dem. Det finns inget rätt eller fel utan vi vill guida dig och ge dig feedback baserat på dina svar. Mitt i vackra Smålands sjörike finns Ljungby.


Med närheten till både Halland och västkusten, Skåne och Blekinge finns här ett gyllene läge för bland annat tillverkningsindustrin såväl som logistikföretag – mycket tack vare Ljungbykrysset där E4:an korsas av väg och förbinder såväl öst och väst som söder och norr.

Här hittar du information om och kontaktuppgifter till kommunens verksamheter och tjänster. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs för jobbet. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag.


Kunden erbjuder ett utmanande jobb i högt tempo med trevliga och bra medarbetare. Dina arbetsuppgifter Som anläggninsarbetare arbetar du i Ljungby , Värnamo och Jönköpings kommun. Upplagt: veckor sedan. Passa på och ta chansen att jobba utomhus!


Till vår kund i Ljungby med omnejd söker vi en engagerad… – Se detta och liknande jobb på. Relaterade platsannonser: Vi söker för tillfället inga nya tjänser. Maskinentreprenören utkommer med nr per år och är Sveriges äldsta.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Därför har Alexander och Peter idag varit på utbildning. Tidigare hette denna cup Strålfors Cup och har en lång tradition som en cup där allt är förstklassigt.


Specma Component AB, Ljungby Hitta till oss. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Ljungby.

Täta och grymma matcher mot SDE, Södertälje, Täby, Skövde, Österåker, Kållered och givetvis Troja Ljungby står på schemat. Intresset för föreningen, ungdomsverksamheten och cupen är på topp. Svenskt Näringsliv är initiativtagare till tävlingen.


Vi säger stort grattis till Christian!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg