onsdag 7 augusti 2019

Köpa konsertbiljetter i andra hand

Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken. Upptäck härliga parfymer online. Hitta konserterna med alla stora artister i Sverige.


Boka hotellpaket med konsertbiljett. Upplev de största konserterna LIVE.

Att köpa en biljett i andra hand över nätet istället för att stå i kö och vänta kan vara riskabelt. Som konsument saknar du skydd om den auktoriserade återförsäljaren bestämmer sig för att makulera din biljett i dörren. Detta kan hända om du köper biljetten på vissa webbplatser eftersom köpet i så fall strider mot. I Sverige är det inte förbjudet att köpa eller sälja biljetter i andra hand men det innebär ofta fler risker då det inte finns någon garanti att biljetterna är äkta.


Det kan även vara garantier som uteblir, exempelvis vid inställt evenemang finns risk att man inte får tillbaka pengarna. Om biljetterna inte levereras i tid ska du kontakta företaget du köpt biljetterna av och kräva pengarna tillbaka. Inställt evenemang eller andra fel.


Ibland händer det att en artist ställer in en konsert eller att evenemanget inte motsvarar det som arrangören har lovat. Det kan till exempel handla om förseningar eller dåligt ljud.

Köp och sälj biljetter och artiklar säkert i andra hand. Tickster Resale är en betaltjänst (men ingen annonssida) där säljare och köpare av artiklar i andra hand kan genomföra affären på ett enkelt och helt säkert sätt. Biljett Nu säljer biljetter i första- och andra hand. Priserna i sådana fall kan vara högre eller lägre än ursprungliga biljettpriser. Information om detta finns på varje evenemangssida.


Att köpa konsertbiljetter i andra hand är en mycket riskfylld affär. Polisen anser att biljetterna måste bli säkrare och ger några tips till konsertsugna i sommar. Träffa säljaren, kräv personen på legitimation och fotografera av id-handlingen, säger Jan Olsson på polisens nationella bedrägericenter om hur du ska tänka som andrahandsköpare av konsertbiljetter.


Köpa konsertbiljetter i andra hand - familjeliv. Köper du andra produkter samtidigt hämtar du dessa på plats i parken mot uppvisande av det värdebevis du får i form av en PDF eller Vad händer under Jul. Om ni skall köpa biljetter i andra hand , se till att biljetterna går genom Tickster Resale. Konsertbiljetter trendar på köp - och säljsajten Blocket just nu. Men det gäller att se upp när du köper.


Eftersom du betalar pengar för en vara som är svår att kontrollera, gäller det att vara noggrann, säger Thomas Bäcker, Blockets kundsäkerhetschef. Finns det något sätt kontrollera äktheten (eller ärligheten hos säljaren) om man vill köpa konsertbiljetter i andra hand som tyvärr endast är PDF? Eller har ni andra idéer hur man ska gå till väga för att få tag på biljetter? Här får du tips och goda råd om du ska köpa en biljett till en konsert eller ett sportevenemang.


Bland annat är det viktigt att kolla upp företaget du tänker handla ifrån, och att vara extra försiktig när du köper biljetter i andra hand. Ett nytt andrahandsföretag för konsertbiljetter har dykt upp på den svenska marknaden.

När du köper biljetter i andra hand innebär det att man inte får sitt namn på biljetten. Ticketmasters ägare är Live Nation, världens största konsertarrangör. Skälet till detta är att originalbiljetter aldrig ändras. Vilket namn som står på biljetten saknar betydelse då biljetten till din konsert är opersonlig.


Vad betyder det när det står ”Ring för info” när jag ska köpa biljetter? Ange köparkoden som du fått av säljaren. Det vi utreder nu är om de bryter mot det avtal som man ingår när man köper biljetter från Ticnet, Svenska Fotbollförbundet eller Live Nation, säger Cecilia Norlander, som arbetar på Konsumentverket. Enligt henne är det många som köper biljetter i andra hand utan att vara medvetna om att de kan bli stoppade vid arenan.


I vissa länder finns regleringar gällande evenemangsbiljetter på andrahandsmarknaden. I Sverige finns inga lagliga hinder mot att köpa , byta eller sälja evenemangsbiljetter i andra hand. Om du vill veta vem som säljer biljetter i första hand kan du kontakta arrangören. Vem som är arrangör framgår ofta i reklamen för evenemanget. Priset för biljetterna kan variera.


Företag som säljer biljetter i andra hand får sätta ett annat pris än arrangören. Andra villkor kan också skilja sig åt mellan företagen. Jag och min man bor i hus.


Vi funderar nu på att köpa en bostadsrätt för att hyra ut den i andra hand. Tanken är att vi ska köpa bostadsrätter till barnen och hyra ut i andra hand tills de är stora och vill ta över dem. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg