torsdag 15 augusti 2019

Köpenhamn sevärdheter

Akvarium i Norra Europa. En upplevelse för alla åldrar - boka biljetter idag! Beställ rundvisning nu! Planera ditt besök hos oss! Här hittar du all praktisk info.

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna.


Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Bland annat Nyhavn, Amalienborg, Langelinie och Den lilla sjöjungfrun. I vår familj brukar vi ta den här rundan varje år.


På Tivoli finns flera olika åkattraktioner för både barn och vuxna som kan hålla en sysselsatt i flera timmar.

Här finns massor av roliga aktiviteter för familjen! Christian V order om att påbörja arbetet med att gräva den konstgjorda kanal som skulle bli ”Den Nye Havn”. Eller så gör du som danskarna och tar dig runt med hjälp av cykel. Vikingaskeppsmuseet lär dig allt om båtfart och vikingaskeppen med sin speciella utformning. Köpenhamn är en fantastisk stad att resa till med barn.


Hamnen är ett av stadens mest välbesökta turistmål. Här kan du vandra, cykla eller åka runt hela dagarna och bara se dig omkring. Allt du behöver veta om sevärdheter , nöjen, shopping, kultur. Allt från lyxaffärer till gatumusikanter hittar man här. Här ger hon dig de bästa tipsen till bl.


Danmark av Hitlers trupper. Här kan du roa dig i fartfyllda åkattraktioner eller bara njuta av de vackra omgivningarna och äta god mat. Parken ligger mitt i staden mycket nära centralstationen och här finns nöjen passande för alla åldrar. Vi har listat några platser du inte får missa när du utforskar stadens många ansikten!


Reportage, bilder och guider till populära stadsdelar och sevärdheter. Från onsdag till lördag anordnas temakvällar på klubben och inträdet är fritt för alla.

Sevärdheter längs vägen är bland annat konstmuseet Louisiana i Humlebæk, nöjesparken Dyrehavsbakken, Charlottenlundsbadet med Café Jorden Rundt, Charlottenlunds travbana (Lunden), Klampenborgs galoppbana samt centrala. Dansk design center ddc, har som mål att höja den allmänna designmedvetenheten och marknadsföra dansk design och danska designers. Dessutom är det också kort avstånd till Øksnehallen, Ny Carlsberg Glypotek och grannskapet. København, som den heter på danska är en multikulturell stad med en lång historia bakom sig.


Jylland sevärdheter - Det finns mycket att se och uppleva på Jylland eller någon av öarna i närheten. Den danska huvudstaden är landets ekonomiska centrum, men den bibehåller ändå sin charmiga känsla som formas av glittrande kanaler och livliga gågator. C Andersen en gång i tiden.


Generator Copenhagen, som har kassaskåp, varuautomat och internetcaféet, ligger minuters promenad från stadens centrum. Den charmigaste, och mest populära, platsen att uppleva detta på är Nyhavn. Boka dina biljetter till Operaen på Holmen på nätet och gå förbi kön. Spara både tid och pengar med vår prisgaranti och få ut det mesta av ditt besök i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg