fredag 9 augusti 2019

Kontakttolkutbildning göteborg

Din utbildningsbakgrund ska motsvara gymnasienivå och du ska ha goda kunskaper och färdigheter i svenska samt i det andra tolkspråket. Kontakta folkhögskolan eller studieförbundet för mer information och ansökan. Vi testar dina förkunskaper i svenska och det andra tolkspråket, både muntligt och skriftligt. Exakt datum publiceras inom kort).


Kontakttolkutbildning göteborg

Kontakttolkutbildningen är ettårig och drivs av både folkhögskolor och studieförbund. Information om aktuella tolkutbildningar inom folkbildningen finns på blitolk. Inför nästa kursstart sker förkunskapstester till kontakttolkutbildningen en månad innan - muntliga och skriftliga tester.


Du som ska på förkunskapstest får en kallelse. Word-fil som du kan skicka in. Ansökan tolk eller validering - Word. Med denna pdf kan du fylla i din uppgifter och mejla in den direkt. Kurser för Komvux Göteborg på grundnivå och gymnasienivå, gruppundervisning.


Kontakttolkutbildning göteborg

Gruppundervisning betyder att du läser ihop med andra elever på plats i skolan. Din lärare leder undervisningen. Du har dessutom möjlighet att arbeta i studiehall. Det finns även digitala moment i kurserna.


I Sverige ökar behovet av professionella kontakttolkar. Arbetsmarknaden är god för dig som har utmärkta kunskaper i svenska och ett främmande språk. Semantix rekommenderar att du går den sammanhållna kontakttolkutbildningen som står under tillsyn av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH). Här får du hjälp i realiakunskaper och språkkunskaper i både svenskan och i ditt tolkspråk.


Via Arbetsförmedlingen kan du gå en kort, yrkesinriktad utbildning till yrken som behöver personal. Det gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Fantastiska Erbjudanden i Göteborg.


Siten använder cookies och geografisk positionering för att förbättra användbarheten och göra innehållet mer relevant för dig. Om du har frågor som rör kontakttolkutbildning , teckenspråks- och dövblindtolkutbildning eller skrivtolkutbildning vid folkhögskolor och studieförbun kontakta i stället utbildningsanordnaren direkt eller Myndigheten för yrkeshögskolan. Utbildningen är år och kommer att läsas på distans, med några fysiska träffar i Göteborg.


Kontakttolkutbildning göteborg

En av anledningarna till att utbildningen bedrivs på distans är för att behovet är stort på flera orter runt om i landet. Vår verksamhet omfattar folkbildning, skolor samt utbildning för organisationer och företag. Vi verkar för ett internationellt synsätt, pedagogisk förnyelse och ett nära samarbete med universiteten. Folkuniversitetet Göteborg är ett studieförbund grundat av universitetet och studentkåren.


Vill du börja studera? Här, på Skolverkets webbplats, får du hjälp. Här finns information om skolor och utbildning och du kan söka bland. Jobba som tolk – lediga tolktjänster.


Vi söker efter nya tolkar inom alla områden, bosatta över hela landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg