fredag 9 augusti 2019

Kristen närradio

Lyssna på vår webbradio! Det statliga radiomonopolet bröts och orter i landet blev utsedda som försöksorter för denna nya form av radiosändningar. Linköping var en av dessa orter och man var väl förberedd. Studenterna på det som kallades Radio Ryd hade redan tidigare haft sändningar lokalt över Ryd.


Københavns Nærradio er en kristen nærradio, hvor vi gennem et varieret program ønsker at fortælle københavnerne om Jesus.

Du kan lytte til os på 9MHz og 8MHz og via vores netradio. Du kan også høre udvalgt programmer som podcast. Læs om alle mulighederne her. Erik fann sitt kall i att göra kristen närradio Erik Olsson var varken intresserad av teknik eller av att prata i radio, men när en av medarbetarna i den kristna närradion i Växjö energiskt letade efter fler som kunde göra radioprogram lät han sig till slut övertalas. Full Gospel står för hela evangeliet som det framställs i Bibeln.


Nu upptar arbetet med närradion en stor del av hans fritid. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Upptäck dem online nu.

Församlingen har en radiostudio, Studio Väst, som används även av de andra sändande föreningarna i Jönköping i våra lokaler. En sida för kristna närradion i Växjö. Vi sänder i närradion. Vi ønsker at bringe Guds ord til hele den bornholmske befolkning via vores sendere der er placeret.


Kristen närradio i Växjö, Växjö. Programtablåer för Radio Hope finns på sverigeskristnaradio. Dec, - Martin Helgesson. Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast!


Fishpond Entertainment. Närradion har på senare år kompletterats med ett brett mediautbud från församlingen. Värnamo Församlings Närradio sänder högmässa från stora kyrkan i centrum varje söndagseftermiddag. Tablå Visa veckans tablå Skriv till studion.


Vill du att vi ska ta upp något speciellt ämne eller vill du bara skriva något snällt till oss fyll i. Go’ morron Höglandet från Emåkyrkan Bodafors. Föreningen har en styrelse bestående av personer. Under rubriken ”föreningar” finns de för närvarande sändande föreningarna.

Kontakta någon i styrelsen för mer information. Uppgifter samlas in bland annat från Radio- och TV-verket, On Air, Radiofakta och letande på närradiostationernas och församlingars hemsidor för information om vilka som sänder kristen radio. Vi reserverar oss för att det kan finnas orter där närradion ej är aktiv trots att det kan finnas tillstånd för att sända närradio. Trevlig sommar önskar Örebro Närradio ! De flesta föreningar sänder som vanligt under sommaren, dock mest repriseringar. FM kostnadsfritt online på radio.


Vi kan också rekomendera Kyrkliga Förbundets veckoandakt varje onsdag på 10MHz. Den går också att lyssna till i din “poddradio-app” (sök efter “Veckoandakten”) eller på Kyrkliga förbundets hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg