tisdag 13 augusti 2019

Köpa fika till jobbet

Jag ska åka till jobbet i eftermiddag och säga hej då officiellt (slutade så hastigt iom att jag blev sjukskriven från en dag till en annan) idag och jag ska bjucka på fika förstås. Men vad ska jag ta med mig? Det ska vara gott och det ska gå att köpa färdigt (för jag har ingen ork att baka själv idag). Exempel: bokföra utgift för kaffe, te, läsk, kakor och bullar till anställda (kortbetalning) En redovisningsenhet har enligt ett kvitto från en matvarubutik köpt in kaffe, te, läsk, kakor och bullar till fikarummet för 4SEK inklusive moms.


Köpa fika till jobbet

Betalning har skett med företagskortet, momsen är SEK ( ) och varuvärdet är 4SEK. RECEPT Baka till fika. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många.


Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på. Jag jobbar min sista dag på jobbet på fredag och tänkte bjuda på lite fika. Problemet är bara att vi på torsdag har en aktivitet med jobbet som gör att jag kommer bli ganska sen hem. Därför undrar jag om någon har tips på något roligt jag kan baka som inte tar så lång tid. Jag har ingen lust att hålla på hela natten.


Kanske vore något att testa på mina kollegor. Jag jobbar som lärare och dom är nog den värsta sorten när det kommer till fika. Det är inte bara en sort utan 3. Jag äter aldrig fika på jobbet , då jag håller mig borta från sånt. Då kan du dra av för fikat på jobbet.


Däremot blir det nobben för dig som driver enskild firma utan anställda. Utgifter för enklare förtäring i form av till exempel kaffe, te, juicer och kakor räknas som en avdragsgill och skattefri personalvårdsförmån, under förutsättning att alla anställda erbjuds den. Våra desserter skapas av stjärnkonditorn Daniel Roos.


Köpa fika till jobbet

Beställ till många eller till några – vi har inga minimikrav per beställning. Välj om du vill få fikan levererat som catering upplagt på fat eller om du föredrar att få leveransen i påsar som du lägger upp själv till de fikasugna. Om du har anställda i din firma lär det ha hänt (läs bör det ha hänt) att du köpt in fika för att liva upp stämningen. Du kanske rent av gör det regelbundet. Men du som har en enskild firma då?


Barnen gillar det också! Om det passar till fika på jobbet får väl var och en avgöra, på mitt jobb hinner vi inte alltid fika men många har detta knäcke med till fika eller lunch. Vi ser till att serva våra kunder regelbundet med allt som kan tänkas behöva till fikastunden. Kaffe, mjölk och choklad till automaten men också te, mellanmål, kakor, dryck och förbrukning. I vår egna webbshop kan du som är kund till oss beställa era produkter direkt online.


Köp en nyttig fikabox till jobbet. Bullar, kakor, rulltårta mm. Vill du att du och dina kollegor skall kunna njuta av goda och nyttiga godsaker till fikat på jobbet ? Med ett nyttigt fika håller ni er alla mätta och piggare längre och presterar bättre på jobbet.


En väl värd investering i hälsa och välmående. Finfika från Börje Olsson – levererat till din arbetsplats Visst är det trevligt med fika till möten och firanden på jobbet , men det är inte alltid så lätt att hinna med och fixa. Fika och kaffe på jobbet skapar trivsel. Hitta den bästa lösningen för ert företag hos Café Bar! Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vår kaffelösning Fika.


Köpa fika till jobbet

Med Fika får du avnjuta kvalitetskaffe från svenska kafferosterier, oavsett om du väljer förmalet kaffe eller hela bönor. Beställ frukost, lunch, fika eller catering direkt till kontoret! Vi har ett verktyg för gruppbeställningar som underlättar er order.


En länk går ut till alla berörda som ska ta del av måltiden. Var och en väljer sedan sin rätt i lugn och ro och allt samlas på en order. Vi erbjuder ett helhetskoncept för mat, dryck och service på jobbet , eller till din förening! Privat köper du nästan allt du behöver hemma till ärliga priser året runt.


Välkommen till Torebrings! Kaffemaskiner för företag är vi specialister på. Hos oss kan företag hyra kaffeautomat.


Vi erbjuder kaffe, mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer med våra kaffemaskiner och varuautomater. Vi serverar en god lösning för medarbetarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg