måndag 12 augusti 2019

Kristall deodorant test

Fri fakt, bra priser och snabb leverans! Fynda bland Exklusiva Varumärken. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Doftar noll, så den funkar bra med parfymen.


Håller bra hela dagen och kristallerna i flaskan ska vara där om ni undrar!

Crystal Deo kostar 1kr. Svenska rosenserien var bland de första i Sverige att lansera en aluminiumfri deodorant. Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. I vårt test av deodorant har både män och kvinnor testat produkterna under olika förhållanden och vid upprepade tillfällen.


Jag håller ständigt på att testa aluminiumfria deodoranter och här kan du hitta ett tidigare test på naturliga deodoranter och hur du ska läsa på förpackningen för att kunna välja bort aluminiumsalterna som just nu är under lupp i EU. Bäst i test : Ekologisk deodorant. Lush, T’eo deodorant “Doften från tea tree och citron är överväldigande första gången vi plockar fram den här deon, som ser ut lite som en torr tvål.


Som tur är dämpas doften under armarna, och kvar är en fräsch hint av citrus.

TEST : giftfria deodoranter – så bra är de. LP-skivor under armarna! Då är det dags att hålla svetten på armlängds avstånd. Min deo kristall är köpt från ENJO, men det finns såklart många olika märken. Det tog ett litet tag innan man blev van vid att lukta som sig själv, inte svett utan bara naturligt.


Man är ju, som jag nämnt förr, van vid att en deodorant ska lukta någon slags parfym. Jodå, särskilt för lightsvettare. Hur en deodorant fungerar på olika personer varierar kraftigt.


En bra mellanväg för den osäkra kan vara att ha en aluminiumfri deodorant för dagar som inte bjuder på större svettutmaningar, och en antiperspirant för dagar när en blöt armhåla känns helt otänkbart. Fräscht och giftfritt var det här! Allt om Mode har testat olika deodoranter – här är den bästa.


Thai Kristall deodorant g. Skickas från oss nästa arbetsdag. Gratis fraktalternativ. Deodorant är ett dagligt måste för de allra flesta.


Förutom att hålla sig fräsch genom vardagens och gymmets prövningar, ska en bra deodorant vara fri från klad klåda och inte lämna spår i favoritblusen. Alla vill vi hitta en deodorant som håller måttet!

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test. En antiperspirant (håller borta fukt) innehåller ett ämne som heter aluminiumklorid som helt enkelt täpper till porerna och inte tillåter svetten att ta sig ut. En deodorant tar bort oönskad lukt, förhindrar inte svett, eliminera eller maskera lukten som orsakas av bakterier. Clarins Roll-on deodorant. Diskret men ljuvlig doft.


En testare bar den under en lång flyttdag, och höll sig fräsch ända till arbetsdagens slut. Skön lätt konsistens som snabbt går in i huden. Men jag gillar även de andra två. Detta är krämbaserade, ganska hårda stift som är baserade på arrowroot, kokosolja, candelilla vax, sheasmör, bikarbonat och jojobaolja. Svett är kroppens viktigaste sätt för att behålla rätt kroppstemperatur.


När svetten kommer i kontakt med bakterier uppstår den typiska svettlukten. Bästa sättet att komma till rätta med dålig lukt är regelbunden rengöring och användning av deodorant eller antiperspirant. Se deodoranterne i testen nederst på denne side. Er din deodorant ikke med i testen ? Find mange flere i appen Kemiluppen.


Aluminium i deodorant er den ingrediens, der virker svedhæmmende. Der kan være en risiko for, at du samlet set får for meget aluminium, hvis du bruger en deodorant med aluminium. Thai kristall deodorant SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!


Hitta bästa pris för ett stort urval produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg